T
Tetro
Гостин
Кариера по пантон
На страна целата ваша интелигенција, завршено образование и воопшто искуство, изборот на омилена боја е она што долгорочно ја одредува вашата кариера. Тестот се вика Dewey Color System и го сметаат за најточниот инструмент за одредување на кариерата.

за тестот - клик тука
* преземено од on.net.mk
мене ми се падна ова
На страна целата ваша интелигенција, завршено образование и воопшто искуство, изборот на омилена боја е она што долгорочно ја одредува вашата кариера. Тестот се вика Dewey Color System и го сметаат за најточниот инструмент за одредување на кариерата.

за тестот - клик тука
* преземено од on.net.mk
мене ми се падна ова
ORGANIZER CAREERS
Suggested careers are Administrator, Secretary, Printer, Paralegal, Building Inspector, Bank Cashier, Private Secretary, Statistician, Operations Manager, Financial Analyst, Bookkeeper, Medical Records Technician, Developer of Business or Computer Systems, Clerical Worker, Proofreader, Accountant, Administrative Assistant, Banker, Certified Public Accountant, Credit Manager, Store Salesperson, Actuary, Dental Assistant, Business Education Teacher, Food Service Manager, IRS Agent, Budget Analyst, and Underwriter.