- Член од
- 29 јуни 2005
- Мислења
- 1.284
- Поени од реакции
- 14
Единствени украси (ако ги сметаме) се гранитните плочки од кој ќе биде направен и сонцето Вергина.
Kaj e sega B.C, Gero, Milchin... da reagiraat na ovaa provokacija kon Grcite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Единствени украси (ако ги сметаме) се гранитните плочки од кој ќе биде направен и сонцето Вергина.
АХа...... значи БЦ беше тој што ги менеше судиите, обвинителите......... супер..........
па приватно е как ке се договорат за кириита тка ке се плаке ама как шо гледам баш и не ги коче таа поскапа кирии как шо викаш оти скоро едно 98% се шо е отворено у глобало работе и ти друже как него ти ги читам сите постови само лошо говораш за градо...ак не ти чине толко земи преселисе
И не си правете филмови, никаде го нема сонцето од Вергина.
Барам референдум за плоштадот во Струмица.
Толку гладни има, толку боси, многу населени места немаат основни инфраструктурни објекти.
Исто и трговскиот центар да се продаде и да им се дадат средствата на сиромашните.![]()
И не си правете филмови, никаде го нема сонцето од Вергина.
Јас колку што се сеќавам во ниеден мој пост не спомнав ништо за судии и обвинители, цитирај ме каде сум го напишал тоа те молам.
Зборев за АБОЛИЦИЈАТА што Б.Ц му ја даде на З.З!
абе друже и да украл сепак го направи глобал како што кажа и се од тој глобал лугето вадат за леб ...
Типичен Македонец,бравоБитно ми е ја да имам корка леб, а другиот нека краде колку му душа сака... ќе ти дадам зеленко за ова,али у некоја друга прилика :pusk:
Тој гледа политички и ти гледаш политички!! И во времето на Љубчо кога се градеше, кога ќе го обвинеа за крадење Вие го правдевте со тоа.Типичен Македонец,бравоБитно ми е ја да имам корка леб, а другиот нека краде колку му душа сака... ќе ти дадам зеленко за ова,али у некоја друга прилика :pusk:
од денеска официјално почна плоштадо да се праа ризте немаше протести как шо викаше оти ке има тка да дужаш пиво =)