No WayНема шанси, ова е чист кец
No WayНема шанси, ова е чист кец
wtf??На утрешниот дуел со Арсенал за Челзи изгледа нема на настапи Дрогба !
Добро де, досаден си, не мораш на секоја тема да ги истакнуваш твоите комплекси со тоа дека Јунајтед е слаб, дека нема да освои титула, дека не е истиот од лани и тако даље.Дури и да победи Арсенал на гости кај Челзи,не значи дека Манчестер Јунајтед ќе биде шампион!!!
Според мене Челзи или Арсенал ќе бидат шампиони годинава!
Јас само го кажувам моето мислење!Јас не им ја одзедов на јунајтед титулата!Прочитај,ако ти се допаѓа,ок,ако не јас не можам да ти помогнам :smir:!Добро де, досаден си, не мораш на секоја тема да ги истакнуваш твоите комплекси со тоа дека Јунајтед е слаб, дека нема да освои титула, дека не е истиот од лани и тако даље.
АРСЕНАЛ ШАМПИОН!
Да, го кажуваш твоето мислење, а со тоа ги покажуваш твоите комплекси. :smir:Јас само го кажувам моето мислење!Јас не им ја одзедов на јунајтед титулата!Прочитај,ако ти се допаѓа,ок,ако не јас не можам да ти помогнам :smir:!
Да, го кажуваш твоето мислење, а со тоа ги покажуваш твоите комплекси. :smir:
Него и така ништо не можеш да смениш.
Веќе не ги читам и да знаеш, таман се израдував дека ќе освоиме титула откако ги скинавме Арсенал па сега и Портсмут и ти кажуваш Челзи или АРСЕНАЛ ќе освојат, а не Манчестер.Во ред де,наредниот пат не ги читај моите постови ако толку те растревожуваат...:wink:
Од каде оваа информација?На утрешниот дуел со Арсенал за Челзи изгледа нема на настапи Дрогба !
Со ова се согласувам и јас.Ако ја прокоцка и оваа шанса Челзи нека и рече збогум на титулата.Типувам 1.
Пак си пушел трава сабајлево а?На утрешниот дуел со Арсенал за Челзи изгледа нема на настапи Дрогба !