Ограбена Стопанска Банка во Лисиче.....

Статус
Затворена за нови мислења.
Што ти е хоби?
-Пљачкам банки.
-И? Се исплати?
-Па има за живеачка.
:icon_lol:
Си требал да додадеш:
А не ти е страв да не те фатат?
-Не бе ова е Македонија, пред очи на полицаец да ограбиш банка нема да те фатат:icon_lol:

А ја мислам кладилнициве да поработат на случајов.
Следна банка која ќе е ограбена.И така сите банки.
Едно 10 че коефициент за секоја банка.
Плус нареден грабеж може исто така.
Во следните 7 дена-1.10 коефициент
Следниот грабеж да биде покасно од 10 дена 10.0 коефициент.
:):):)

Остана ли некој банка што не е ограбена? ..........да идеме таму :D

Ехх.... тоа не е грабеж... ситна пара...

Во франција скоро ограбија банка.... гоолема банка им грабнале околу 3кг злато... и околи 700.000 или 900.000 евра... тоа е грабеж... а не ова, позајмување

Да бев ја вработен во банка, ќе ми беше страв на работа да отидам по се ова што се дешава..

Така да ич не сум изненаден, во последно ограбувањето на банки и возила што пренесуваат пари испадна доста исплатлив бизнис. А и да те фатат, нема да останеш повеќе од 10 години во затвор + згора на тоа не ги бараат парите назад.

Не ги бараат парите затоа што кај нас владее закон кој најде негови се :icon_lol:.

Ова е некоја банда која ги пустоши банките, оваа не му е прва банка и веќе знаат како треба и што треба само се чудам зошто полицијата не може да му влези во трагата

Ако се Македонци - ќе ги фатат, пошто немаат територија за пребег.
Ако се Албанци, се знае - на посета кај роднините во Косово или во некоја Албанска средина во Македонија каде што полиција само е мисловна именка и каде единствениот закон кој важи се човековите права на командант -insert name- ...и тоа ќе биде уште еден од многуте нерешени случаи на пљачка.

зошто полицијата не може да му влези во трагата
Да ја искористам оваа реченица...Мистерија, бетер од онаа за водата на Марс.

Jас не можам да сфанам само како ги ограбуваат воа банките , џабе ли се тиа камери тиа обезбедувања тие блендирани автомобили па и никако да ги фанат крадците Е или полицијата е вмешана или незнам со е работата :tapp:

Не е првпат да ја опљачкаат банкава.
Вработените се плашат да ги избркаат копиљаната што со се точак влагаат, а не за крадци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom