Српскиот министер за Косово избркан од Косово

Член од
18 декември 2008
Мислења
166
Поени од реакции
18
Offf offff. Ne mi se zboruva so slepi. Jas kazam eve ispred tebe volkot a ti mi kazuvas gledaj gi tragovite na volkot.

Abre covece bozji pa i SLO , HR , BIH, bese dogovoreno deka se EX YU teritorija ..... KADE SE DENESKA. Ajde vrati gi nazad.

Ajde idi te molam i igraj si so kukli.

Hahahaha nemoze covek da i se iznasme na vasata mudrost(prvo nauceto go pravopisot posle mudruvajte gospodine Sill)
Severozapadniot del na Makedonija ni pripaga seuste na hartija no ne i na teren odi dokazi im na tie tamu deka se vo Makedonija.
Ti vikam jas:go :pusk: ti mi vikas ama vidi prethodno kako mi vleze:toe:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
427
Поени од реакции
10
Тоа што Албанија и САД се во Нато значи србија нема никогаш да се зачлени таму, а ако албанија се зачлени пред србија во ЕУ значи и таму србија прво ќе го признае косово па ќа влезе а што се однесува до Република Косово таа многу лесно ќе го реши проблемот на невлегување во НАТО и во ЕУ едноставно со обединување со Албанија која веќе ќе се наоѓа таму, тоа ќе биде опцијата која ќе ја подржат САД и нивните сојузници како единствено решение.

Ова ќе биде Албанија

А ова србија после среќната разделба со Војводина во која иако мнозинството се срби некако не милуваат да бидат со Србија

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Системот на кој се дели Србија многу ме потсеќа на тој со Македонија.
Исти надворешни играчи во комбинација со увезен елемент.

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Косово е мафијашка држава. Докажи дека не е така, а не одма со вреѓање. Не можеш да ме навредиш никако, само си покажуваш дека си пристрасен и субјективен, а очекуваш некој да биде објективен во однос на тебе. Засрами се малце.
п.с. не ти се отвара линкот.
п.п.с. кога нема да има мафија во косово нема да бидат исти коментарите.
Косово е мафијашка покраина.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Тоа што Албанија и САД се во Нато значи србија нема никогаш да се зачлени таму, а ако албанија се зачлени пред србија во ЕУ значи и таму србија прво ќе го признае косово па ќа влезе а што се однесува до Република Косово таа многу лесно ќе го реши проблемот на невлегување во НАТО и во ЕУ едноставно со обединување со Албанија која веќе ќе се наоѓа таму, тоа ќе биде опцијата која ќе ја подржат САД и нивните сојузници како единствено решение.
а поради која причина/аргумент,член итн ќе треба да го признаат Косово?????Косово не е членка на ООН,не па на НАТО,.....верувај дека таквото соединување не им одговора ни на западните земји,ни на Албанците=повод за следна Балканска војна:vozbud:
Косово има две опциии за во нејзината иднина:
1)или САМО да се развие како нормална држава
2)или повторно враќање под Србија

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Србите немаат некоја длабока христијанска традиција. Тие се тазе преминати во христијанството. Кога се доселија овде беа пагани, му се молеа на реки ридови планини и принесуваа деца за жртви.
Христијанството го запознаа и научија од Македонците, заедно и со македонскиот јазик и писмо.
Негде во 12 сти век станаа христијани.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.544
Србите немаат некоја длабока христијанска традиција. Тие се тазе преминати во христијанството. Кога се доселија овде беа пагани, му се молеа на реки ридови планини и принесуваа деца за жртви.
Христијанството го запознаа и научија од Македонците, заедно и со македонскиот јазик и писмо.
Негде во 12 сти век станаа христијани.
Не баш. 864 г. бугарскиот цар го покрсти населението во својата земја.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.544
зборувам за срби не за бугари
Па целото население го покрстил.
Види ја мапата на бугарската држава од тоа време.
Тоа е годината во која словенските народи на овие простори го примаат масовоно (и да речам, официјално) Христијанството.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Па целото население го покрстил.
Види ја мапата на бугарската држава од тоа време.
Тоа е годината во која словенските народи на овие простори го примаат масовоно (и да речам, официјално) Христијанството.
A кога за прв пат се споменуваат Срби?
Дали во тие народи се наброени Срби?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.544
A кога за прв пат се споменуваат Срби?
Дали во тие народи се наброени Срби?
Сакаш да кажеш дека во девети век предците на денешните Срби не ни биле доселени на Балканот?
ОК, но тоа тврдење е надвор од официјалната српска, македонска, албанска, бугарска историја.
Ова е мапата на бугарската држава од тоа време, а Борис е тој што ги покрстил поданиците:

12 век - примање на Христијанство е многу претерано.

Kajgana Shop

На врв Bottom