A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Почитувани,

На сите наши корисници од што активирале интернет услуга или пакет со услуги кој вклучува и интернет по ребрендирањето во ОНЕ ноември 2009 па до денес интернет сообраќајот ќе им биде двојно зголемен од денес по автоматизам, оние корисници кои користат некој од старите Оннет пакет потребно е да мигрираат во некој од новите пакети со услуги.
во моментот системски се имплементира, во најкус рок ќе биде презентирана промената и на www.secure.on.net.mk
Вакво нешто од нив не сум очекувал, во секој случај пријатно изненадување.

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Значи јас што потпишав во март 2009, не добивам ништо. Имам дуолајт, и да мигрирам во Fix/net M ги губам тие 200 бесплатни минути за разговори што ги имам со овој пакет.

Подобро ќе се префрлам на Т-home, и така ми завршува договорот за 42 дена. Таму другариве што имаат пакет од 15 гб спуштаат по 100 гб месечно, и не доплаќаат ништо.

G

Gray Foxx

Гостин
А кај тие шо имаат телефон, интернет и телевизија ке важи ли ова?

Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
Кај мене уште е по старо не е зголемен. Изгледа ако сакаш да ти биди зголемен, ќе треба пак наново да се обнови договорот а со тоа и неговото времетраење. Значи ако ти останале уште пример 2-3 месеци од договорот сега ќе имаш повторно уште 2 год. :)

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Да, официјално од денес сите имаме зголемени лимити. :)
Инаку за брзините, јас имам Л пакет, односно по ново 80гб, и брзина од 6,5мб/с, а и М пакетот од 40гб исто така има 6,5мб/с брзина. И досега ми се нема случено да падне или да има проблеми, така да големо браво за оне, почнуваат да си го враќаат малку по малку рејтингот од бившиот он.нет :)

M

Mr.InF3ction

Гостин
Чек бе брат..ова што е со бум тв, телефон (моб) и интернет има толку брзина? дека кај мене e тој пакет и 1мбпс максимум...до нова година и пред тоа 4 години беше така :D
Вие имате со домашен телефон или?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Чек бе брат..ова што е со бум тв, телефон (моб) и интернет има толку брзина? дека кај мене e тој пакет и 1мбпс максимум...до нова година и пред тоа 4 години беше така :D
Вие имате со домашен телефон или?
Jaс имам само интернет од УАН.
...телефон и телевизија ми се на други оператори.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Jaс имам само интернет од УАН.
...телефон и телевизија ми се на други оператори.
Епа тогаш предпоставувам со паќет кога е има различна брзина дека кај мене беше тапа и затоа не им плаќам повеќе си ставив неотел.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Koлку што знам дека немаш домашен, иде преку антена и е поспор, да си земел со домашен имаш поголема брзина..

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Да со антена..а таа антена е оооод 2006 мислам или 2007 :D
Епа затоа ти е толку спор, види ако ти се исплати повеќе да се префрлиш со домашен а мобилниот да го извадиш од пакет посебно да ти биде... Прашај си во контакт центар најубаво ако планираш да се префрлаш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom