Како до Rapidshare account легално?

• Креатор на темата Креатор на темата stefan-te
  • Време на започнување Време на започнување
:tapp::tapp::baeh::baeh::baeh::baeh:

ако сакате беспари нешто акаунт одете на badijala.com има таму нешто поени се берат па така....

:tapp::tapp::baeh::baeh::baeh::baeh:

ако сакате беспари нешто акаунт одете на badijala.com има таму нешто поени се берат па така....
од бадијала нема достапно рш акаунт веќе цела година во продавницата :)

на D-Wade не му верувам дека купил акаунт од Стефан пошо и двајцата се од бадијала и нешо као другари вака така. Е сеа според она што го видов не би требало да се крадени/фиширани акаунтите. Не сум земал не сум сигурен али ипак 85% сум сигурен дека се негови пошо на бадијала има ептен аплоадирано.

п.с. од ајсшутер имам земано фиширани и увек траеле до крај. досега секогаш испаѓало како што рекол.

^Сеа ти дали веруваш или не незнам тоа.

А што ќе ми е акаунт, сега времето на чекање е 10 мин, исто така секоја работа е аплоадирана на повеќе места ......така да комбинирајте....

А што ќе ми е акаунт, сега времето на чекање е 10 мин, исто така секоја работа е аплоадирана на повеќе места ......така да комбинирајте....

се согласувам а за меѓудаунлоадирање има финта само дисконект нетот и една минута и пак конект и пак ке си даунлоадирам :):pos2::pos2::kesa:

се согласувам а за меѓудаунлоадирање има финта само дисконект нетот и една минута и пак конект и пак ке си даунлоадирам :):pos2::pos2::kesa:

А тие што неможат да сменат ип адреса, ќе треба да дремат да чекаат..:toe: Абе најубаво од рапидшар земи си и раат:vozbud: Јас земав од една страна rapid.mk, другарка ми ја кажа и топ си се служам :baeh::baeh::baeh:

Не треба ни ти дисконект мануелно да правиш, сега све е автоматско. Господ здравје да му даде на Jdownloader, го користам више година или така нешто, се си подесуваш ни да пишуваш ништо ни да се замараш само си копираш линкови кои да се вадат подесуваш рутерот автоматски да ресетира ИП доколку треба и си кулираш.

Имав околу 30, се ги продадов, сега немам, доколку некому треба нека ме извести по ПП да му чувам.

Сега можеш бесплатно да си креираш премиум акаунт на рапидшер.ком

Да, али што ти вреди кога ти треба да уплоадираш за да можеш да симнуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom