Зарем не ти се иде у полуфинале?:pos2:Cestito plasman 1/4 finale zesluzeno gi skinafte:wink:
Kako ce igrate bes Lucio perviod mec tesko vas se nadevam Inter-Bayern 1/4finale:smir:
Znam deka si vozbuden.I ste gi pobedile Chelsi sred london (Sto e mnogu tesko) no ne bidi mnogu siguren deka toa moze cesto da vi se sluciЗарем не ти се иде у полуфинале?:pos2:
Помина возбудата, но Баерн е еден од тимовите кои ги посакувам во четвртфинале, пред се поради лошата одбрана на Баерн....Znam deka si vozbuden.I ste gi pobedile Chelsi sred london (Sto e mnogu tesko) no ne bidi mnogu siguren deka toa moze cesto da vi se sluci
Pozzz:wink:
Вие во два меча, каде Баерн беа надиграни и имаа огромна помош од судиите го испотивте максимално на форумов, сеа најде баш ти ваков муабет да водиш, да не зборам шо праевте по победата на Јуве, така да, сус.Znam deka si vozbuden.I ste gi pobedile Chelsi sred london (Sto e mnogu tesko) no ne bidi mnogu siguren deka toa moze cesto da vi se sluci
Pozzz:wink:
Демек се повише од еден. :pos2:Пишувам веќе цел месец, пошто ги гледав последните неколку натпревари на Баерн. Очајно ги посакувам во четвртфинале! Таква група на неорганизирани индивидуалци која ќе дојде и со добар коефициент, е вистински благослов![]()
Патем, еден од фановите на Бундес многу го сакал Интер, многу убаво аватарче си има сега![]()
Лусио сигурно,а Мота мислам...Кои играчи ви останаа misses next match ?
па ако се сеќавам добро мислам дека беа двајца затоа и прашав...Лусио сигурно,а Мота мислам...![]()