Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
The decision was made;
Chelsea moved forward, I moved forward;
They moved on, I moved on;
I keep winning important things, They keep winning
... something;
They won uhh... They won uhh...They won the F.A. Cup :pos:

:zver:

Добро де ништо страшно, човекот си ја кажува вистината :D

:smir:Балотели или Мурињо

Не знам зошто уопште некој се мачел да пишува ваква статија кога изборот е повеќе од логичен.
Во нечиј претходен пост прочитав добра замена Балотели за Фабрегас.

вечер очекувам пред се добар натпревар,фер и без судиски грешки
да победи подобриот,а победникот да ја освои ЛШ

The decision was made;
... something;

јако не лупна овај али и за вас беше реален:salut:

Гомнојадец ко по природа...
Би сакал да му ја затне Дрогба муцката вечер...:tv:

Иначе,дека после ќе биде гужви,и тие работи,да ви кажам нешто.
Исто и како и на првата утакмица.
Ви пожелувам среќа,добра,фер и коректна утакмица,само судијата да не ја усере.

Нека победи подобриот и пред се посреќниот,зошто во ЛШ,не секогаш победуваат најдобрите..:tv:

Ако не заминете ви посакувам среќа понатаму во ЛШ,ако не ви посакувам среќа во Сериа А,во борбата за Скудетото со комшиите.

Спортски поздрав и се читаме после натпреварот.
Без оглед на се,се надевам дека ќе останеме фер и нема да има препукувања од типот:-Пушитееее! и остало..:smir:

Знае некој колку навивачи на Интер отпатувале во Англија?

Гомнојадец ко по природа...
Би сакал да му ја затне Дрогба муцката вечер...:tv:

Иначе,дека после ќе биде гужви,и тие работи,да ви кажам нешто.
Исто и како и на првата утакмица.
Ви пожелувам среќа,добра,фер и коректна утакмица,само судијата да не ја усере.

Нека победи подобриот и пред се посреќниот,зошто во ЛШ,не секогаш победуваат најдобрите..:tv:

Ако не заминете ви посакувам среќа понатаму во ЛШ,ако не ви посакувам среќа во Сериа А,во борбата за Скудетото со комшиите.

Спортски поздрав и се читаме после натпреварот.
Без оглед на се,се надевам дека ќе останеме фер и нема да има препукувања од типот:-Пушитееее! и остало..:smir:

Па спортски поздрав и за тебе и без оглед на се се надевам на фер плеј и да нема закачки препуцавање од типот МАТЕР ТИ ЕБАМ,потоа ДУДЛАј,НА СЕСТРА ТИ,НА МАЈКА ТИ и такодаље и покрај се срдечно ви посакувам да испаднете и се надевам дека во премиер лигата луѓето со црвените дресови да ја земат титулата оваа година....:smir:

Знае некој колку навивачи на Интер отпатувале во Англија?

Не се знае точна бројка пошо ке се одело од Милано со авиони и автобуси,организиран превоз,а ке имало и во сопствена режија превоз,така да вечер ако можеш,изброј ги во Irish pub коа ке бидеме :)

The decision was made;
... something;

Одсекојпат бил ваков го*нар :)
(ама реален си е човекот, нема што :toe: )

Па спортски поздрав и за тебе и без оглед на се се надевам на фер плеј и да нема закачки препуцавање од типот МАТЕР ТИ ЕБАМ,потоа ДУДЛАј,НА СЕСТРА ТИ,НА МАЈКА ТИ и такодаље и покрај се срдечно ви посакувам да испаднете и се надевам дека во премиер лигата луѓето со црвените дресови да ја земат титулата оваа година....:smir:

Манчестер или Арсенал?

Можеби Ливерпул?

Шо да кажам момци, нека има фер плеј и да нема судиски заебанции. Доволно е тоа :toe:

Едно е сигурно, сината боја ќе доминира:helou:

вчера пишав една формација што беше објавена на Скај Италија затоа кој ќе настапат , меѓутоа денес имаше промени во играчкиот кадар, значи ова беше објавено пред половина час

---------------- Цезар ----------------

-Маикон --- Лусио --- Самуел -- Кордоба -----

---Занети --- Камбиасо --- Мота -------

------------Снајдер --------

------- Милито ---Ето --------

So sreka vecer!!!!:smir:

Не се знае точна бројка пошо ке се одело од Милано со авиони и автобуси,организиран превоз,а ке имало и во сопствена режија превоз,така да вечер ако можеш,изброј ги во Irish pub коа ке бидеме :)
Па со оглед дена С.Б. е мал стадион не очекувам да ни дадат повеќе од 1500 навивачи:toe:иначе знае ли некој дали Сантон има повреда или дали ке игра?

уфф за Сантон и јас би сакал да знам поточно дали Мурињо го има у комбинација пошто на martin.gerrard формацијава со кордоба назад лево некако не ми се свиѓа многу, многу, а башка и Деки го нема.

@martin.gerrard: од каде ти е формацијава ?

уфф за Сантон и јас би сакал да знам поточно дали Мурињо го има у комбинација пошто на martin.gerrard формацијава со кордоба назад лево некако не ми се свиѓа многу, многу, а башка и Деки го нема.

@martin.gerrard: од каде ти е формацијава ?

Скај Италија , оваа беше објавена денес

Дај бе нека му шибнат бан да не ви расипува расположение на добар ден за вас.
Среќно и ФОРЗА ИТАЛИЈА!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom