Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Нероазуро,немој да го спомнуаш тој аман!
:pipi:

:pos::pos:окок уживај..П.С. да се надеваме дека снајди ќе игра во реваншот,дека судијата уште 5 минута ќе ни исклучи двајца играчи:pos::pos::pos:(io sono zver),и дека ќе го стегниме малце газот за во сериа А оти миланезите почнаја да се палат за скудетото дека ќе го земат:jaj:

Настрана утакмицава вечерва.. која како што вика Мурињо може да биде и добар но и лош резултат.. ме интересираат две работи..

1. Може ли некој да ме просветли што располагаме од одбрана за следната со Удинезе покрај Лусио?

2. Дали тоа навивачите на Милан се надеваат на титула или така ми се чини?

П.С. Кој тоа рече Интер не е добар за во кладилница.. Ме направи побогат за 5.000 ден! :pipi:

Ја сакав да ни исклучат двајца за да ја задржиме традицијата ама пошто другата традиција вели дека Жозе не губи на Стемфорд, нема да има потреба :pos:

Неможам да поверувам дека си го играл интер КЕЦ па уште и КЕЦ у КЕЦ :)))

Алал ти вера хахахахахха

Настрана утакмицава вечерва.. која како што вика Мурињо може да биде и добар но и лош резултат.. ме интересираат две работи..

1. Може ли некој да ме просветли што располагаме од одбрана за следната со Удинезе покрај Лусио?

П.С. Кој тоа рече Интер не е добар за во кладилница.. Ме направи побогат за 5.000 ден! :pipi:

Со здравје да си ги трошиш(шеќер да ги јади):cug:,за во одбрана би требало марига да игра,туку ако ни се повреди некои од бековите што правиме тогаш:toe:???ќе треба дејан бек да игра:toe:а навивачите на милан со ПРАВО се надеваат на титула причини: слабо играме во последно време во сериа А,-4 е,миланезите се вечни оптимисти(пооптимисти се од нас за во реваншот со манчестер:pos::pos::pos::pos:)

1. Маикон ваљда, Матераци, Сантон ако се опорави...

2. Имаат право, со вакво судење. Она денес испадна дека не е ни пенал, ама во Сериа А ќе беше пенал и црвен за Самуел. И после 2 натпревари бан за некој трет.

3. Јас од поодамна ви велам дека тоа правило е укинато :) И јас фатив, ама всушност си ги вратив парите кои ги изгубив заради Таљавенто.

Н

Само Лусио ко централен, немам инфо за повредата на Матераци па ако он не е оспособен за игра, најверојатна опција за втората централна позиција во одбраната ке биде Марига во услови кога и Камби е суспендиран. Лево во случај Сантон да биде способен за натпревар, гарант ке игра бидејки средината е тенка претенка, таму ке се Дејо, Занети, Крхин, пред нив Снајдер. :toe:

Матераци најверојатно ќе биде фит, читав вчера нешто за тоа...

2. Имаат право, со вакво судење. Она денес испадна дека не е ни пенал, ама во Сериа А ќе беше пенал и црвен за Самуел. И после 2 натпревари бан за некој трет.

Сеуште ли важи она правило за мајсторка или го укинааа?
Не е лошо да завршиме со исто бодови, па на неутрален терен во Рим да речеме да попијат едно 3-4 голови..
Каков крај би било тоа на сезоната..:pipi:

Не е лошо да завршиме со исто бодови, па на неутрален терен во Рим да речеме да попијат едно 3-4 голови..

Уште да важеше би било префектно за нас....невидена сезона би била ако заврши вака:smir:

Матераци најверојатно ќе биде фит, читав вчера нешто за тоа...
Ондак топ, средината ке има повеќе солуции т.е. и една здрава алтернатива на клупа, вака примавера децава ке беа алтернативи, не дека и сега нема да бидат.

Се отвараат можности за Крхин, Донати бекот, и ваљда некој трет централен, до сега таков не ни извадиле.

Меѓусебниот одлучува, а тука Интер е мислам подобар,не сум баш сигурен. :tv:

Го укинаа правилото за мајсторка инаку ќе беше топ :)

Меѓусебниот одлучува, а тука Интер е мислам подобар,не сум баш сигурен. :tv:

Сигурно е, проверував сега скоро. Тие се уствари -5, мора да не престигнат.

Го укинаа правилото за мајсторка инаку ќе беше топ :)

Сигурно е, проверував сега скоро. Тие се уствари -5, мора да не престигнат.

Не следам статистики и такви работи. Може некој да ми каже колку голови им дадовме сезонава, а колку примивме од нив? :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom