Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Овој натпревар за Ето може да значи спас или потоп. Забрзано ја губи довербата кај навивачите и вечерва нема да покажат многу трпение. Гол во мрежата на Челзи и ќе му го заборавиме последниов лош период.

Сите ние (макар субјективни) би го ставиле Пандев пред Ето со оглед на тоа што го прикажаа двајцата на последниве натпревари. Но Мурињо ја знае одбраната на Челзи и сигурно има некаква замисла како против нив.

Иако потегот ми е сомнителен...

Боби[Мкд];3342060 напиша:
Пандев не игра.:kesa:Ц ц ц лоша одлука на Мурињо.:nenene:

Кој не игра уште не се знае за половина час ќе се знае се е шпекулација за сега.

сигурен сум дека ето ќе игра поради искуството во ЛШ:smir:

Ај бе да си прајме муабет луѓе, да помини побрзо времево, оти не можам појче.:vozbud:
П.С ја слушнавте бе песнава, арна е? пак ке речам, само измиксана ми е со друга, ништо друго,ама мене арно ми звучи :)

И после мене комплекс ми викаат овие од Фарселона.

Иначе сакам да ви посакам фер и коректна игра,нека победи подобриот и посреќниот.
Само да не ја усере судијата утакмицава,и се ќе биде одлично.

Ајде поздрав,се читаме после утакмицава.:smir:

На SKYSPORT 1 сега видов дека Пандев не е во првите 11 , така кажаа батињата и ја покажаа формацијата за вечер
Диамонд !

Сигурен сум дека Пандев ке игра прва постава,ја сум Мурињо 2 и многу добро ги знам неговите тактики:toe:.И не се секирајте Занети игра сигурно лев бек не е луд Мурињо да го стави таму Кордоба кој неможеше да се справи со Парма а не па со Челзи:toe:.Е сеа за жал највероватно Мунтари ке го гледаме во средина,иако ја би му дал шанса на Мота.

Ај бе да си прајме муабет луѓе, да помини побрзо времево, оти не можам појче.:vozbud:
П.С ја слушнавте бе песнава, арна е? пак ке речам, само измиксана ми е со друга, ништо друго,ама мене арно ми звучи :)

Арна е друже, као Арна(утович) е! Наредната ќе биде хит! Не можам сеа зелено да ти манам, ај утре:helou:

И официјално:

Inter: Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Motta, Stankovic, Snajder, Eto, Milito.

Chelsea: Cech, Ivanovich, Terry, Carvalho, Malouda, Mikel, Ballack, Lampard, Kalou, Anelka, Drogba.

И официјално:

Inter: Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Motta, Stankovic, Snajder, Eto, Milito.

Chelsea: Cech, Ivanovich, Terry, Carvalho, Malouda, Mikel, Ballack, Lampard, Kalou, Anelka, Drogba.
Не го игра Пандев ајјјј ова е лудо,ако не даде гол Ето никад да не заигра прва постава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom