Divider
Seraphim
- Член од
- 24 февруари 2005
- Мислења
- 27.337
- Поени од реакции
- 3.062
Мислиш на ова
![]()
п.с.Многу честа појава кај "луѓето" т.е оние без кичма.
Кичмата е многу флексибилна кај македончето, но кај МКЕДОНЕЦОТ е несовитлива!
Мислиш на ова
![]()
п.с.Многу честа појава кај "луѓето" т.е оние без кичма.
Море остај тоа ти, тој колку старее толку попаметен еАко добро се сеќавам...бурекџијата фрлаше дрва и камења против стариот закон за ограничување на пушењето, како тоа бил крајно дискриминаторски....
...чудни промени се случуваат со луѓето:helou:
Во нејзино име,јас ќе одговорам.Да,основна потреба како воздух,храна и вода.Тебе за да функционираш, есенцијална ти е цигарата?
Pisi uste eden tuka.Во нејзино име,јас ќе одговорам.Да,основна потреба како воздух,храна и вода.
да се надоврзам ...Во нејзино име,јас ќе одговорам.Да,основна потреба како воздух,храна и вода.
Да се надоврзамда се надоврзам ...
ми се потат раце, ми се тресат, ме фаќа склет и нервоза, не сум способен за секојдневните обврски ..
јбг
дури и аватарот ако не ми држи цигара нервозен сум :tv:
.......ја губам рационалноста, чудни мисли ми се мотаат, опасен станувам по околината, којзнае какви бељи можам да направам.....:pos2:да се надоврзам ...
ми се потат раце, ми се тресат, ме фаќа склет и нервоза, не сум способен за секојдневните обврски .............
МАКЕДОНЦИ се помалку има, ама затоа македончињата се се' побројни:ѓавол1:Кичмата е многу флексибилна кај македончето, но кај МАКЕДОНЕЦОТ е несовитлива!
Во нејзино име,јас ќе одговорам.Да,основна потреба како воздух,храна и вода.
Без цигара може да се преживее ама без воздух, храна и вода не....Pisi uste eden tuka.![]()
Попушија надвор, неќам да ме труеш коа седам на соседната маса.Во нејзино име,јас ќе одговорам.Да,основна потреба како воздух,храна и вода.
Ne bese za ziveenje, tuku za funkcioniranje.Без цигара може да се преживее ама без воздух, храна и вода не....
Sedi na masata nadvor cim taka be bate.Попушија надвор, неќам да ме труеш коа седам на соседната маса.
А ОКТА и слични како неа смејат да те трујат?Или за ова не смееш да се буниш пошто државата се "грижи" за здравјето на граѓаните на република МакедонијаПопушија надвор, неќам да ме труеш коа седам на соседната маса.
Ќе ја попушам бе мило и внатре во контејнер ако треба ќе застанам.Попушија надвор, неќам да ме труеш коа седам на соседната маса.
Мене директно ми штетат пушачите на јавни места. Оставете ми ги на раат белите дробовиА ОКТА и слични како неа смејат да те трујат?Или за ова не смееш да се буниш?Пошто државата се грижи за вашето здравје![]()