аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
zakonot e donesen i e vo sila toa e realnosta,so vasata nesposobnost i zavisnost ste sami krivi sto ne mozete bez smrdea.da vie ste zavisnici od smrdea i sekojdnevno ja smukate vo vasite beli drobovi vo vasiot organizam i uzivate vo toa,uzivate vo smrdea gadna i ne e toa vi e malce pa sakate i nie da ja diseme srdeata vo koja vie uzivate i aj dali ste aslni sega zivvi sve po gavolite.aj vie sto sakate da smukate smrdea barate i nie nepusacite da bideme pasivno primorani na toa i se custvuvate deka nekoe pravo vi e zagrozeno!?.ako imavte malku domasno vostitanie i dostoinstvo ke se zaprasavte ama eve ve citame sto pisuvate vie ste zaslepeni od zavisnosta odnosno smrdeata koja vi e potrebna da si dojdete vo normala.
za zalenje ste
иди прво објасни им на другарите и другарките шо ти пушат шо е култура како тоа они нетреба да палат цигари у твое присуство пошо тебе страшно ти смрди тоа и несакаш да го дишиш димот... милион пати повторувам. форумов не е место за истакнување и водење инат.. гледај у реалност... се радувате на законот како циганче на цреша... законов дојде и сите носовите у облаци ви се.. да те прашам нешо вака... шо превземавте вие пред да се донесе овој закон? некоја парола напраивте? искочивте да протестирате некаде зашо ви пречи димот? се обративте некаде??? ја гарантирам ни дека еден муабет меѓу вас непушачите не врзавте како тоа ви пречат цигарите а камо ли друго...
и ај те молам пообјасни ми шо ти значи тоа неспособност? со која цел го кажа? или колку да лупнеш само нешо? и ова со уживањево.. едноставно ако уживам во него значи тоа го правам по моја воља и сакам да го правам тоа....
и малку припази со жалењево... пази шо збориш не за друго те читаат многу луѓе... срамота е да ти се смеат...