Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znam kade se gleda koj patch go koristam , blagodaram za linkot ne sum igral dota dolgo vreme pa sega se vrakamА најновиот пач ќе си го слегнеш од тука!
Тоа е да го инсталираш одново со нова варкрафт инсталација.
А за да апгрејтираш пиши го последниот пач што го имаш, се гледа во долното десно коше:helou:
Znam kade se gleda koj patch go koristam , blagodaram za linkot ne sum igral dota dolgo vreme pa sega se vrakam. Nego da nemas resenie za toa sto mi pise koga ke ja kreiram (This map file is too big , please choose other map ?! Ja download-irav od getdota.
So prvata magija (Dark Pact) koa ke ja pustis si zimas na tebe 1/2 dmg zavisi od lvl na magijata i na tie okolu tebe, a i mozes da se ubies (jaka fora ne gubis duplo pari :winkso 2-rata (Pounce) se ripa preku heroj, so toa sto herojot nemoze da mrda 3.5 sek. 3-tata (Essence Shift) so sekoj udar mu odzimas po 1 od site atributi i 1 od dopolnitelnite so toa sto murlok dobiva + 4 agiliti. Poslednata 6-tata (Shadow Dance) koga se vklucuva mulrok stanuva cad i moze da napagas so nego 5.5 sek a nema da se oktries. I koga ke ja dobies 6-tata pasivno ti ja ubrzuva brzinata na dvizenje i regeneracija koga ke si nadvor od vidnoto pole na neprijatelite. Tova e tova. :icon_bigg