Johnnie Walker.
Keep Walking™
- Член од
- 1 јуни 2008
- Мислења
- 173
- Поени од реакции
- 5
Znae li nekoj kaj mozam da odnesam da mi iscipuvaat obicen xbox?pls mn mi e bitno fala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
siguren si?zaso otvoriv stranata ne pisuva nisto!da se javam utre da prasam ili?
skupicko be 
uf ufskupicko be
a da ne znaes kaj mozam da go prodadam za 3000 denari ne cipuvan so hard disk i 2 joystika i 3 orginala?
Гледам дека тука продаваат XBOX 360 . Дали некој земал од оваа компанија,пофалби, жалби , дали имаат гаранција и слично?
Фала многу.Јас имам гаранцијата ти е 6 месеци. Засега си работи перфект
Еве се договоривме ќе се срка , инаку се шпекулира дека и на оригинален XBOX 360 можеле да се играат приатски игри. Слушнал некој нешто за ова? И ќе ве замолам за совет за купување, на што треба да пазам, што е битно да си купам како додатни ствари и слично. Флаа однапред.Hawk2401 напиша:Фала многу.
Фала многу.
Еве се договоривме ќе се срка , инаку се шпекулира дека и на оригинален XBOX 360 можеле да се играат приатски игри. Слушнал некој нешто за ова? И ќе ве замолам за совет за купување, на што треба да пазам, што е битно да си купам како додатни ствари и слично. Флаа однапред.
уупс забелешка мислам дека двд(-)дл не ги чита мора да е двд(+)дл или ги чита па јас незнам да ги режам што е работава дека ко го купив х-от купив со (-) и 2 за џабе ги ебав па имам уше 2 дај помош.Јас си купив Xbox 360 Elite од www.idc.com.mk. Драган беше максимално услужлив и љубезен, најтопла препорака. веќе 6 месеци го терам Xbox-от и работи перфектно со игри кои си ги симнувам од нет и си ги режам на DVD-DL.