Пријави за Македонија Супер-лига

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
v2wi2e.jpg

ВТОРАТА СЕЗОНА НА МАКЕДОНИЈА А СУПЕРЛИГА КЕ ТРАЕ ДО МАЈ 2010 ГОДИНА, ТАКА ДА СИТЕ ЧЛЕНОВИ ИМААТ ВО ПРЕДВИД ДЕКА ТРЕБА ДА БИДАТ РЕДОВНИ ЦЕЛИОТ ПЕРИОД.

ЧЛЕНОВИТЕ НА МАКЕДОНИЈА А СУПЕР ЛИГА НЕМА ПОТРЕБА ДА СЕ ПРИЈАВУВААТ ЗАТОА ШТО ТИЕ ПРОДОЛЖУВААТ ВО НОВА СЕЗОНА.

јас се пријавувам :pos2:

туку сакав да прашам, колку места од оние кој ќе изборат плејаут ќе се поклопат со оние од 1-6 место?
и дали уопште ќе се спаја лигата повторно или ќе биде вака поделена...

Ви се молам не спамирајте тука без везе ! Имаш тема ! овде само пријави ! ПЛС:nenene:

ne saka da vleze na Macedonia B1 NEZ sto e rabota kako da vlezam

Ajde mozes sea Izbaciv nekolku dusi :)))

Macedonia B1

Pass 0000

ОГЛАСОТ ЗА НОВИ ЧЛЕНОВИ Е ЗАТВОРЕН

Нови членови за
Даме
Филипсис

Веќе сум влезен на мрежата и редовен сум на неа

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom