Не го гледав наптреваров еве сеа ги гледдав головите незнам колку беше пенал тоа ама ајде нема врска Лех да кажам и заслужено си добија бод си изиграа луѓето до крај а Јуве ме потесеќа на Македонска репрезентација од 80 минута веќе им паѓа концентрација и кондиција и примаат голови.Да прокоментирам и јас за денешниот меч.
Значи играта беше одлична.Многу пасови шо мене лично многу ми се допаѓа.Красич значи дечкото после алесандро мислам дека ќе биде најобожуван од навивачите.Какви дриблинзи имаше секоја чест.
За оној Де Кењле не знам шо да кажам веќе.Со еден другар глеавме заедно баш и он е као нас тука запален за јуве и констатиравме дека момакот е баксуз.Излезе он одма пресврт правиме,Лех не напаѓаа толку многу.Легро каменче ко и увек.Другите ми се бендисаа горе доле освен Момо кој шо очекував у секој момент судијата да извади црвен картон ама за некое чудо не се деси тоа.И ако некој дознае на шо дроги е Мело сезонава нека пише ве молам.:smir:
Ај сеа нешо друго.
Гледам на juvebalkan.com се организираат и кај и да е ќе отворат официјален фан клуб на јуве во босна.Читам и во словенија имало исто.Дали сте за да се распрашаме да направиме и ние тука во македонија.Може и маички ако сакате да си направиме па и да гледаме некоја утакмциа на Јуве заедно.Ај пишете за идејава.:smir:
не верувам дека би не одбрал нас со овие очајни игри плус Лион игра во лш така да во Јануари многу тешко да го донесеме евентуално во Јули ако се пласираме лш.Бастос изјави дека Реал Мадрид и Јувентус а особено Јувентус биле заинтересирани за него изминатиов трансфер рок,и дека Лион преговарал со Јувентус за негов трансфер. линк
Нели има доживотен бан и не може да работи во фудбалот, или јас сум замешал некаде?"Maybe not many people will believe me, but seeing Juventus concede three goals at home to Lech Poznan hurts," Moggi wrote in his Tuttomercatoweb.com column.
"It hurts the pride, the memories of Champions League games and Scudetti.
"Three goals last night, three on Sunday, I feel like a locked up lion. If I could I would help this team that for me meant almost my whole football career.
"A few days ago someone asked me if I would be prepared to return. 'Of course' was my response, but there are people there, apart from Andrea Agnelli, that preferred a clear out and bring in new faces."
Дај Боже да се врати Моџи и да не врати таму кај што припагаме убаво си вика човекот дека боли на тие трофеи што ги има Јувентус да прими за само 4 дена 6 гола на домашен терен, да се потсетиме најубавите моменти Јувентус ги доживеа токму под палката на Моџи
Mу ја намалија казната на 3 или 5 години мислам !Нели има доживотен бан и не може да работи во фудбалот, или јас сум замешал некаде?
па нема со однапред договорени утакмици заборавате кој го доведе во ваков имиџ клубот :wink:Догодина мислам дека може повторно да работи со фудбалот и ако се врати верувајте нема да гледаме ваков Јувентус на секоја утакмица да прими по 3 гола
Кој го доведе ?па нема со однапред договорени утакмици заборавате кој го доведе во ваков имиџ клубот :wink:
коа сум напишал?Тоа беше за бетега и не мешај сеа за моџи зборевме што може Секо да оправи тоа што го направи моџи?И оваа управа тешко оправаКој го доведе ?
Ај напиши уште еднаш "in secco we trust" да не потсетиш колкав капацитет имаш ... :tv:
па нема со однапред договорени утакмици заборавате кој го доведе во ваков имиџ клубот :wink:
ајдее како кажа сеа 25 ко сите да ги земал ја кажав само мој став немора да ме цитиратеАман бе директоре а ти забраваш изгледа кој го водаше клубот нис скудета и успеси низ европа, и само какви ли играјачи не направи Моџи
да не ги редам Зидан, Инзаги, Турам, Буфон,Канаваро, Ибрахимович се се тоа играчи кој Моџи ги направи играчи на Јувентус и ке те молам имиџот на клубот ако не беше Моџи сигурно немаше да имаме над 25 скудета, човекот знае и умее во таа работа и само он може да го врати Јувентус и никој друг а за местење па Јувентус имаше помош од судии, сите имаа помош но силен беше Јувентус и на Морати и компанијата не им чинеше фактот што Јувентус неможе да го симнат од тронот уште многу години и затоа Јувентус беше ригорозно казнет, јас верувам во Моџи и а веруваат и сите тифози низ Италија посебно во Торино дека токму тој е човекот за успеси на Јувентус заедно со Липи или Капело
Па ти мене си ме цитирал и јас те цитирам тебе Моџи Јувентус го направи институција и страв и трепет у италија последните сезони пред 2005ајдее како кажа сеа 25 ко сите да ги земал ја кажав само мој став немора да ме цитирате