Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317
Смеј се ќе видиш,сега и Переа ќе го зимаат од Атлетико.Переа,Зебина и Мело Бермудски триаголник :vozbud:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Денешен наслов на тутоспорт

Tuttosport : Compriamo ancora : Benzema o Pazzini :aplauz:

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Forza Juventus ovaa veke e JUVENTUS i sega gledam deka Marota e vistinski covek, kolku samo pametno go izigra transferot :))) Samo da se ima visok kes da se angazira eden dobar lev bek od tipot na Bale ili Coentrao i eden spic kvaliteten i ke bide top :)) JUVENTUS
Ти уште навиваш за Јувентус ?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

кај мене почна гнев да носи весникот од шпекулација до шпекулација и напрај нервоза толку кај навичавите со тоа шо објавуваа од билд .. .за диего... така да мислам грешка се ... а би биле добри засилувања ама ни требаат централен дефанзивец и лев бек

F

FuckYouAll

Гостин
Смеј се ќе видиш,сега и Переа ќе го зимаат од Атлетико.Переа,Зебина и Мело Бермудски триаголник :vozbud:
Koj ќе влезе меѓу нив ќе излезе без рака, нога, глава а може и да не излезе. :)

--- надополнето ---

Бензема само заради името и парите кои ги плати Реал за него, заради ништо друго зш и не ни покажа друго нешто и не ги оправда парите и очекувањата.

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Kiko te pobediv ..... uste pred 2 godini ti rekov deka Aquilani ke dojde vo Juventus, i ete dojde .... treba da castis nesto :)

С

сашенко

Гостин
Не верувам дека ке дојде Бензема.Мурињо бара уште еден напаѓач за во Реал моментално зашто не му биле доволно и сега одеднаш да продаде и еден од тие малку што ги има хехехе...Пацини е пореална варијанта и може да дојде само неззнам како ке дојде...ПАРИ?Уште ни требаат две засилувања во одбраната и плус напаѓач да купиме некако многу ке ни испадне освен ако не дојде уште некој на позајмица.Овој марота ја испокраде цела европа хаха све на позајмица ги зима играчите и тим си напраи хахахаа.....

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Пацини веќе играше за Сампдорија во квалификациите за Лига Шампиони, па веројантно не би можел сега да игра за нас у УЕФА. Од друга страна па на Реал му треба уште еден напаѓач, а и Мурињо на неколку пати изјави дека има доверба во Бензема и дека ќе му ја врати формата од Лион. Затоа ни двете варијанти не ми се многу за верување. До крај на преодниот рок очекувам да зееме лев бек и еден централен и така да заврши се. И верувајте ќе ги земеме оние играчи за кои најмалце се шпекулира. :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.430
Поени од реакции
87.089
Не верувам дека ке дојде Бензема.Мурињо бара уште еден напаѓач за во Реал моментално зашто не му биле доволно и сега одеднаш да продаде и еден од тие малку што ги има хехехе...Пацини е пореална варијанта и може да дојде само неззнам како ке дојде...ПАРИ?Уште ни требаат две засилувања во одбраната и плус напаѓач да купиме некако многу ке ни испадне освен ако не дојде уште некој на позајмица.Овој марота ја испокраде цела европа хаха све на позајмица ги зима играчите и тим си напраи хахахаа.....

Sledna cel celiot svet da go ispokrade na pozajmica :pos2:

commandante

diablo blue
Член од
16 мај 2008
Мислења
393
Поени од реакции
72
Мое мислење е дека Марота прашањето на лев бек и централен дефанзивец ќе го реши со Салваторе Бокети од Џенова.Дечкото е млад,основна позиција му е централен дефанзивец,а со оглед на тоа дека минатата сезона Џенова играше со 3 дефанзивци во првата постава дечкото добро се снаоѓаше и на позицијата лев бек :smir:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ќе го пуштат бе Бокети кога Јуве е во прашање.Ке преговара Марота и готово го иаме на позајмица:pos:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.976
Поени од реакции
5.593
Пацини е пореална варијанта и може да дојде само неззнам како ке дојде...ПАРИ?
Претседателот на Сампдорија,Гароне 5 пати изјави дека Пацини нема да го продаде на Јувентус ниту за 100 милиони евра,а медиумите повторно шпекулираат.Исто така и Марота изјави дека овај трансфер период нема да ангажира ниту еден играч од Сампдорија.

Бензема се споменува дека имал недоразбирање на тренинг со Мурињо,а Мурињо веќе посакал од Раководството на Реал нов напаѓач (се споменуваат Адебајор и Ибрахимович).Според Тутојуве, Јуве ја следи состојбата на напаѓачот на Реал Мадрид.Но,според Тутојуве,за да се ангажира напаѓач,мора да се продаде еден од моменталните,а веќе сигурно е тоа дека Јакинта е најблиску до заминување од Јуве.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ќе го пуштат бе Бокети кога Јуве е во прашање.Ке преговара Марота и готово го иаме на позајмица:pos:
тогаш ќе имаме комплетна италианска одбрана Буфон/Сторари Бокети Киелини Бонучи Мота.И мене ми мириса дека најможна варијантае Бокети па ќе видиме што ќе не изненади Марота важно сигурно ќе купи лев бек

--- надополнето ---

Претседателот на Сампдорија,Гароне 5 пати изјави дека Пацини нема да го продаде на Јувентус ниту за 100 милиони евра,а медиумите повторно шпекулираат.Исто така и Марота изјави дека овај трансфер период нема да ангажира ниту еден играч од Сампдорија.

Бензема се споменува дека имал недоразбирање на тренинг со Мурињо,а Мурињо веќе посакал од Раководството на Реал нов напаѓач (се споменуваат Адебајор и Ибрахимович).Според Тутојуве, Јуве ја следи состојбата на напаѓачот на Реал Мадрид.Но,според Тутојуве,за да се ангажира напаѓач,мора да се продаде еден од моменталните,а веќе сигурно е тоа дека Јакинта е најблиску до заминување од Јуве.
Агентот на Јакинта пред некое време изјави дека Јакинта нема да го напушти Јуве барем не оваа година ќе зависи од тоа колку ќе изиграл сезонава

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom