- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 5.204
- Поени од реакции
- 953
хахах никогаш ако некој треба да биде капитен после гранде алех тоа е буфон или киелини ....Зебина нов капитен на Јувентус од блиски извори
хахах никогаш ако некој треба да биде капитен после гранде алех тоа е буфон или киелини ....Зебина нов капитен на Јувентус од блиски извори
Ти уште навиваш за Јувентус ?Forza Juventus ovaa veke e JUVENTUS i sega gledam deka Marota e vistinski covek, kolku samo pametno go izigra transferot )) Samo da se ima visok kes da se angazira eden dobar lev bek od tipot na Bale ili Coentrao i eden spic kvaliteten i ke bide top ) JUVENTUS
кај мене почна гнев да носи весникот од шпекулација до шпекулација и напрај нервоза толку кај навичавите со тоа шо објавуваа од билд .. .за диего... така да мислам грешка се ... а би биле добри засилувања ама ни требаат централен дефанзивец и лев бекДенешен наслов на тутоспорт
Tuttosport : Compriamo ancora : Benzema o Pazzini
Koj ќе влезе меѓу нив ќе излезе без рака, нога, глава а може и да не излезе.Смеј се ќе видиш,сега и Переа ќе го зимаат од Атлетико.Переа,Зебина и Мело Бермудски триаголник
Бензема само заради името и парите кои ги плати Реал за него, заради ништо друго зш и не ни покажа друго нешто и не ги оправда парите и очекувањата.Денешен наслов на тутоспорт
Tuttosport : Compriamo ancora : Benzema o Pazzini
Не верувам дека ке дојде Бензема.Мурињо бара уште еден напаѓач за во Реал моментално зашто не му биле доволно и сега одеднаш да продаде и еден од тие малку што ги има хехехе...Пацини е пореална варијанта и може да дојде само неззнам како ке дојде...ПАРИ?Уште ни требаат две засилувања во одбраната и плус напаѓач да купиме некако многу ке ни испадне освен ако не дојде уште некој на позајмица.Овој марота ја испокраде цела европа хаха све на позајмица ги зима играчите и тим си напраи хахахаа.....
Претседателот на Сампдорија,Гароне 5 пати изјави дека Пацини нема да го продаде на Јувентус ниту за 100 милиони евра,а медиумите повторно шпекулираат.Исто така и Марота изјави дека овај трансфер период нема да ангажира ниту еден играч од Сампдорија.Пацини е пореална варијанта и може да дојде само неззнам како ке дојде...ПАРИ?
тогаш ќе имаме комплетна италианска одбрана Буфон/Сторари Бокети Киелини Бонучи Мота.И мене ми мириса дека најможна варијантае Бокети па ќе видиме што ќе не изненади Марота важно сигурно ќе купи лев бекЌе го пуштат бе Бокети кога Јуве е во прашање.Ке преговара Марота и готово го иаме на позајмица
Агентот на Јакинта пред некое време изјави дека Јакинта нема да го напушти Јуве барем не оваа година ќе зависи од тоа колку ќе изиграл сезонаваПретседателот на Сампдорија,Гароне 5 пати изјави дека Пацини нема да го продаде на Јувентус ниту за 100 милиони евра,а медиумите повторно шпекулираат.Исто така и Марота изјави дека овај трансфер период нема да ангажира ниту еден играч од Сампдорија.
Бензема се споменува дека имал недоразбирање на тренинг со Мурињо,а Мурињо веќе посакал од Раководството на Реал нов напаѓач (се споменуваат Адебајор и Ибрахимович).Според Тутојуве, Јуве ја следи состојбата на напаѓачот на Реал Мадрид.Но,според Тутојуве,за да се ангажира напаѓач,мора да се продаде еден од моменталните,а веќе сигурно е тоа дека Јакинта е најблиску до заминување од Јуве.