Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве и официјално потврдено од Ливерпул за Акливални!!
Мело и Сисоко не залужуваат ни на трибина да ги ставиш ... клупата им е премија моментално ...Не ви се чини дека со доаѓањето на Аквилани имаме четворица играчи ( Мело Сисоко Аквилани и Маркисио) од кои никој не заслужува да седи на клупа.
Aма Попуне вика дека нема шанси да игра некогаш Аквилани во ЈувеМело и Сисоко не залужуваат ни на трибина да ги ставиш ... клупата им е премија моментално ...
Маркизио и Аквилани ќе бидат страшен тандем ...
го нема сеа се усрами чоекот али тоа е колку да се пише.Нека ни е со среќа АквиланиPupone сеуште мисли деак Аквилани никогаш нема да заигра за Јувентус.
Мело и Сисоко не залужуваат ни на трибина да ги ставиш ... клупата им е премија моментално ...
Маркизио и Аквилани ќе бидат страшен тандем ...
Потврдено е официјално и од Ливерпул.ако отиде во Јуве крајно ќе ме разочара... ама и вие не сте фер што ми бришете постови, никого не навредив, сако кажав мое мислење и уште стојам на тоа додека не видам официјално, а ќе повторам доколку заигра за Јуве многу ќе ме разочара