Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2u8gfvb.jpg
65ogi8.jpg

5ofcl1.jpg

2ppbhb7.jpg

:pipi:

Не ви се чини дека со доаѓањето на Аквилани имаме четворица играчи ( Мело Сисоко Аквилани и Маркисио) од кои никој не заслужува да седи на клупа.
Мело и Сисоко не залужуваат ни на трибина да ги ставиш ... клупата им е премија моментално ...

Маркизио и Аквилани ќе бидат страшен тандем ...

Мело и Сисоко не залужуваат ни на трибина да ги ставиш ... клупата им е премија моментално ...

Aма Попуне вика дека нема шанси да игра некогаш Аквилани во Јуве:) Хахахаха:pos2:

За Сисоко не се сложувам. По доаѓањето од Ливерпул првата сизона Ссоко трчаше како за тројца во средина, крадеше топки ко луд. Мислам дека во 4-4-2- формација повторно може да биде исто толку добар.

Во врска со Мело, навистина човек нема аргументи да го брани типов, со оглед на тоа како изигра лани. Сеуште мислам дека Мело е извонредно талентиран играч кој не се пронајде себеси во Јуве. Треба да му се даде уште една шанса. Доколку Мело го игра она што сите ние мислиме дека може, тогаш Јувентус ќе има брилијантна средина

ако отиде во Јуве крајно ќе ме разочара... ама и вие не сте фер што ми бришете постови, никого не навредив, сако кажав мое мислење и уште стојам на тоа додека не видам официјално, а ќе повторам доколку заигра за Јуве многу ќе ме разочара

ако отиде во Јуве крајно ќе ме разочара... ама и вие не сте фер што ми бришете постови, никого не навредив, сако кажав мое мислење и уште стојам на тоа додека не видам официјално, а ќе повторам доколку заигра за Јуве многу ќе ме разочара
Потврдено е официјално и од Ливерпул.

Уф уф, бомбастични 2 дена, станувам сабајле отварам football-italia и читам Report: Aquilani joins Juve и првата помисла WTF што направи Марота, не е нормален :vozbud:!!!!

Како и да е, ептен сум ЗА овој трансфер, сигурен сум дека Аквилани повторно ќе се пронајде себе си во Јуве и дека со Маркизио ќе бидат страшен тандем. Сега уште еден лев бек и спремни сме.

Секој чест на Марота .. човекот е ѕвер !! Да не беше тој мислам дека немаше да ги имаме овие играчи што моментално дојдоа во Јуве.... PS: Aquilani :pipi:

Да ми кажеше некој пред два месеца дека вака ќе изгледа составот на Јуве следната сезона ќе му речев да не блада и да престане да сонува. Браво за целата управа која со малку финансии створи еден достоен тим кој може рамо до рамо да се бори со Интер, кој моментално го гледам и како единствена конкуренција во Италија.

^ Не ги отпишувај и Милан. Нив и лани сите ги потценија па прикажаа добра сезона само изгубија кондиција во финишот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom