Sluzbarski
Македонец
- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 3.364
- Поени од реакции
- 78
свашта,креативност во крила-да нафрлува,да се уфрлува и да претрчува
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пу јаз'к.... абе нели ти се откажа од Јуве :uvo:? смени си аватар да не се збуни некој...Ако си оди и Диего е дефинитивно нема среќа и успеси во овој тим повеке RIP JUVENTUS
Трезеге Амаури
Бастос Диего Маркизио Красич
????? Келини Бонучи Мота
Буфон
Еден напаѓач може на позајмица да земеме плуд Дел Пиеро и еден од младите за резерви во нападот.
Пепе,Мартинез,Ланзафме,Екдал измена за средината....
Одбрана резерви незнам дали имаме....хехе
добро кажано нема уште конкретно и сее во сверата на шпекулациите...За ситуацијата околу Диего,ниту Хенес,ниту Марота не изјавија за што точно се разговарало на вчерашната средба во Торино,и не се знае точно за што се преговарало ниту кој играч бил цел на тие преговори,а медиумите шпекулираат,но реално,не постои потврда ниту од Марота ниту од Хенес за шпекулациите.
Пу јаз'к.... абе нели ти се откажа од Јуве :uvo:? смени си аватар да не се збуни некој...
Инаку,Диего испод 20 мил,нема да го дадат, не се секирајте, во случај да се продаде, сигурно ке го земеме Красич и 1 добар напаѓач,друга логика нема. Се на се Бастос,Красич и напаѓач? ИН ,Диего, Гросо, Камо,Тиаго,Поулсен Аут , јас потпишувам.
добро де го отече боже не навивај ако не ти се навива за јуве ... знам дека ке биде грешка да се даде диего но уште немат сериозна изјава ниту од хенес ниту од марота така да има време ... + кога еден моги ги носеше оливера капо балзарети никој нишо не викаше убо беше (добро сеа имаше резултати ) али сакам да кажам дека се греши јас мислам лани грешката беше со се даде мелбрег а шо го зедовме канаваро каде каде ке имаве подобра сезона со мелбрегКе се откажам дури сега ако ја направат најголемата глупост околу Диего а јас навивам за Јувентус не знам ни ти дали си бил роден али настрана тие дискусии, црно му се пишуба на Јувентус со вакви управи
Диего сигурно не е тој кој ќе биде лидер на Јувентус и ќе решава натпревари ... го покажа тоа лани ... просечен играч , кој се губи на теренот кога треба да се превземе одговорност , да се задржи топка , да се повлече напред итн... Еден остарен Дел Пиеро е сеуште поим за него и влегува од клупа за да ги решава напреварите , бидејќи Диего не е способен ...кој ќе остане без креативци,со канти не се игра фудбал-ти треба лидер во тимот кој знае да решава натпревари било со погодоци,било со голови....ако се продаде Диего јас не гледам друг таков во блиска иднина со оглед дека Алекс веќе е на крај од негофата фантастична кариера