Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Тимче
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
свашта,креативност во крила-да нафрлува,да се уфрлува и да претрчува

Ако си оди и Диего е дефинитивно нема среќа и успеси во овој тим повеке RIP JUVENTUS

Незнам зашто едноставно не го игра Диего на средина како Џерард и Чави што играат.Ако Диего не се снајде на таа позиција во Јувентус незнам кој ке се снајде.Нека ги дадат Сисоко и Јакинта за Бастос и нека го земат красич и ке имаме многу јака средина.Е ке иде и МЕЛО на продажба и со тие пари нека се земе тој лев бек што ни треба толку многу и крај.Нападот ке биде од трезеге и амаури и Дел Пиеро понекад нека влезе а нека земат од младите напаѓачи некој или пак можеби некој напаѓач на позајмица.....тоа би било најдобра опција во моментов...

Трапатони изјави дека Амаури ќе биде многу важен играч на Италија,и го пофали Прандели за неговата листа на повикани играчи за Италијанската Репрезентација.линк

Исто и Прандели, изјави дека Амаури е перфектен за неговата замисла како ќе изгледа Репрезентацијата на Италија под негово водство.линк

За ситуацијата околу Диего,ниту Хенес,ниту Марота не изјавија за што точно се разговарало на вчерашната средба во Торино,и не се знае точно за што се преговарало ниту кој играч бил цел на тие преговори,а медиумите шпекулираат,но реално,не постои потврда ниту од Марота ниту од Хенес за шпекулациите.

Трезеге Амаури

Бастос Диего Маркизио Красич

????? Келини Бонучи Мота​

Буфон​

Еден напаѓач може на позајмица да земеме плуд Дел Пиеро и еден од младите за резерви во нападот.
Пепе,Мартинез,Ланзафме,Екдал измена за средината....
Одбрана резерви незнам дали имаме....хехе

Ако си оди и Диего е дефинитивно нема среќа и успеси во овој тим повеке RIP JUVENTUS
Пу јаз'к.... абе нели ти се откажа од Јуве :uvo:? смени си аватар да не се збуни некој...

Инаку,Диего испод 20 мил,нема да го дадат, не се секирајте, во случај да се продаде, сигурно ке го земеме Красич и 1 добар напаѓач,друга логика нема. Се на се Бастос,Красич и напаѓач? ИН ,Диего, Гросо, Камо,Тиаго,Поулсен Аут , јас потпишувам.

Трезеге Амаури

Бастос Диего Маркизио Красич

????? Келини Бонучи Мота​

Буфон​

Еден напаѓач може на позајмица да земеме плуд Дел Пиеро и еден од младите за резерви во нападот.
Пепе,Мартинез,Ланзафме,Екдал измена за средината....
Одбрана резерви незнам дали имаме....хехе

Сасепт друже мора малце да помислиш во тактикава твоја .Гледај све е ок само Бастос ако го земеме ке игра ЛЕВ бек нема да игра лево крило пред се затоа што имаме многу крила а имаме и голема дупка на левата страна од одбраната така да реално би било Бастос да игра на позиција лев бек.

Уште да искоментирам и за вчерашниот состанок на Педдерот(Хенес) и Чудниот(Марота) .Мислам дека Лудо би било да се продаде играч од таков калибар што е Диего по само една одиграна сезона,нема резон.Како што пишуваат сајтовиве Јуве се договорил да го продаде за 16 милиони евра (АЛООООО КАДЕ БЕ) Разбудетеее се,Нема шанси тоа да го направи Марота пред се затоа што тоа е далеку од цената од која го купивме (отприлика 9 мил.) + Јуве е во минус од 5 мил. така да мислам дека Марота нема тоа да го направи бидејќи би биле во уште поголема загуба.:nenene:Не сум за овој трансфер.
Само уште еден збор ,мислам дека Јуве нема таков играч како што е Диего во својот тим ,а ако се официјализира овој трансфер на сите навивачи на Јуве им ја посветувам песнава

Нема врска дека Диего тренирал со останатите непотребни играчи,Гросо,Брацо,Тиаго,тоа го пиша тутоспорт и врска немаат само да бидат интересни.

Последната ЕБЕНА вест е дека Диего на денешниот тренинг не бил вклучен , т.е тој не бил дел ниту од натпреварот коој се одиграл на тренингот .Ова уште повеќе ме тера да го ПЦУЈАМ Марота иако сум ИЗГОРЕН ФАНАТИК на ЈУВЕ.

ИЗВОР

дај бе не бидете смешни убаво кажа кико
За ситуацијата околу Диего,ниту Хенес,ниту Марота не изјавија за што точно се разговарало на вчерашната средба во Торино,и не се знае точно за што се преговарало ниту кој играч бил цел на тие преговори,а медиумите шпекулираат,но реално,не постои потврда ниту од Марота ниту од Хенес за шпекулациите.
добро кажано нема уште конкретно и сее во сверата на шпекулациите...

Пу јаз'к.... абе нели ти се откажа од Јуве :uvo:? смени си аватар да не се збуни некој...

Инаку,Диего испод 20 мил,нема да го дадат, не се секирајте, во случај да се продаде, сигурно ке го земеме Красич и 1 добар напаѓач,друга логика нема. Се на се Бастос,Красич и напаѓач? ИН ,Диего, Гросо, Камо,Тиаго,Поулсен Аут , јас потпишувам.

Ке се откажам дури сега ако ја направат најголемата глупост околу Диего а јас навивам за Јувентус не знам ни ти дали си бил роден али настрана тие дискусии, црно му се пишуба на Јувентус со вакви управи

Ке се откажам дури сега ако ја направат најголемата глупост околу Диего а јас навивам за Јувентус не знам ни ти дали си бил роден али настрана тие дискусии, црно му се пишуба на Јувентус со вакви управи
добро де го отече боже не навивај ако не ти се навива за јуве ... знам дека ке биде грешка да се даде диего но уште немат сериозна изјава ниту од хенес ниту од марота така да има време ... + кога еден моги ги носеше оливера капо балзарети никој нишо не викаше убо беше (добро сеа имаше резултати ) али сакам да кажам дека се греши јас мислам лани грешката беше со се даде мелбрег а шо го зедовме канаваро каде каде ке имаве подобра сезона со мелбрег

Цело лето Диего беше поврзуван за некаков трансфер на крај управата пресече НЕ Е ЗА ПРОДАВАЊЕ !!! Јас мислам нема шанси да го продадат Диего за 15м.... прво е смешна цената, второ Дел нери кажа дека Диего е клучна алка во неговата игра... така да се е во дометот на обична ШПЕКУЛАЦИЈА !!!

кој ќе остане без креативци,со канти не се игра фудбал-ти треба лидер во тимот кој знае да решава натпревари било со погодоци,било со голови....ако се продаде Диего јас не гледам друг таков во блиска иднина со оглед дека Алекс веќе е на крај од негофата фантастична кариера
Диего сигурно не е тој кој ќе биде лидер на Јувентус и ќе решава натпревари ... го покажа тоа лани ... просечен играч , кој се губи на теренот кога треба да се превземе одговорност , да се задржи топка , да се повлече напред итн... Еден остарен Дел Пиеро е сеуште поим за него и влегува од клупа за да ги решава напреварите , бидејќи Диего не е способен ...

Продажба на Диего би била еден од подобрите потези летово ... до крајот на преодниов рок веројатно ќе стигнат , Красич , лев бек и напаѓач...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom