Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Според Скај блиску сме до договор на Џеко а сме се интересирале и за Макароне од Сиена

С

сашенко

Гостин
Се е ова супер само дали е 100% тоа за Красич, зашто гледам нешто и Милан биле заинтересирани за него?!
Мислам дека погрешно си разбрал за Милан.Имаше заинтересирани за него ама мислам дека за милан е само шпекулација.За Красич јас сум сигурен дека доаѓа и најверојатно заедно со пепе ке бидат првите засилувања на Јуве пред Светското.Треба да ги очекуваме неделава да дојдат.На Џеко му истекува клаузлата во понеделник и мислам дека тоа се чека за да се даде понуда како што разбрав околку 30 милиона ама дали ке дојде и он пред светското незнам..no idea..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.945
Поени од реакции
5.565
Според Скај блиску сме до договор на Џеко а сме се интересирале и за Макароне од Сиена
Следен клуб на Макароне 99,9% е Палермо, а после продажбата на Пепе во Јувентус, се шпекулира дека и Удинезе ќе се вклучи во трката за Макароне.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Мислам дека погрешно си разбрал за Милан.Имаше заинтересирани за него ама мислам дека за милан е само шпекулација.За Красич јас сум сигурен дека доаѓа и најверојатно заедно со пепе ке бидат првите засилувања на Јуве пред Светското.Треба да ги очекуваме неделава да дојдат.На Џеко му истекува клаузлата во понеделник и мислам дека тоа се чека за да се даде понуда како што разбрав околку 30 милиона ама дали ке дојде и он пред светското незнам..no idea..
Зашто да не дојде ? Босна не се пласираше на СП така да до вторник очекувам да биде наш со Красич заедно

--- надополнето ---

Следен клуб на Макароне 99,9% е Палермо, а после продажбата на Пепе во Јувентус, се шпекулира дека и Удинезе ќе се вклучи во трката за Макароне.
ОД кај знаеш кога ниеден медиум не го поврзуваше со Палермо?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.945
Поени од реакции
5.565
ОД кај знаеш кога ниеден медиум не го поврзуваше со Палермо?
Кога стана сигурно дека Сиена нема да биде повеќе дел од Сериа А, Скај Спорт најави дека Сиена и Палермо веќе ги договориле условите за трансфер на Макароне во Палермо, а и самиот Макароне имаше изјавено дека сака кариерата да ја продолжи во Палермо. Вчера имаше најави дека после продажбата на Симоне Пепе на Јувентус, Удинезе ја пронашол неговата замена во Макароне, и дека деновиве ќе испрати понуда до Сиена за Макароне.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Ако дојдат Џеко и Красич мислим дека нема да им треба повеќе да купуваат за средина и напад, само ќе треба добро да се засилат у одбрана може Кјаер партнер со Киелини да го купат за ефтини пари Дрентe тимот ќе може да се натпреваруе за Скудетото :smir:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.750
Поени од реакции
3.790
Касерас и Мота гомна да јадат! Алфа ТВ, Холандија - Маџарска. Ван дер Виел е диво магаре. Десната страна ја оперира хируршки прецизно и брзо.
Марота едното окце тука треба да го фрли :)

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Ван Дер Вил е ѕверка, подобар и поефтин бек не може да се најде ... за Мота и Касерес и ѕверка али мора 90% од тимот да се италијани :kesa:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
и ја сум за Ван дер вил али како тргнале играчиве на пазарот ќе ни бараат меѓу 15-20 милиона со тоа што ќе има и други заинтересирани екипи ако побрзаат може да го земат за поевтино

F

FuckYouAll

Гостин
Клаузулата од 40м за Џеко истече на 1 јуни.:smir:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Макароне- Ако би успеале да го купиме не би било лошо да се има во тимот, добар напаѓач кој што нема да има некоја голема плата како Амаури а ќе заврши далеку поголема работа од него, но секако не мислам на него да ни биде главен напаѓач туку да биде нешто како што беше Залајета на времето.

А за Мота мислам дека е добар десен бек дури подобар од Касерес кој што нема памет, а за Ван Дер Вил не знам што да кажам го имам гледано 2 пати само против нас и немам никавко мислење за него.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom