Мислам дека погрешно си разбрал за Милан.Имаше заинтересирани за него ама мислам дека за милан е само шпекулација.За Красич јас сум сигурен дека доаѓа и најверојатно заедно со пепе ке бидат првите засилувања на Јуве пред Светското.Треба да ги очекуваме неделава да дојдат.На Џеко му истекува клаузлата во понеделник и мислам дека тоа се чека за да се даде понуда како што разбрав околку 30 милиона ама дали ке дојде и он пред светското незнам..no idea..Се е ова супер само дали е 100% тоа за Красич, зашто гледам нешто и Милан биле заинтересирани за него?!
Следен клуб на Макароне 99,9% е Палермо, а после продажбата на Пепе во Јувентус, се шпекулира дека и Удинезе ќе се вклучи во трката за Макароне.Според Скај блиску сме до договор на Џеко а сме се интересирале и за Макароне од Сиена
Зашто да не дојде ? Босна не се пласираше на СП така да до вторник очекувам да биде наш со Красич заедноМислам дека погрешно си разбрал за Милан.Имаше заинтересирани за него ама мислам дека за милан е само шпекулација.За Красич јас сум сигурен дека доаѓа и најверојатно заедно со пепе ке бидат првите засилувања на Јуве пред Светското.Треба да ги очекуваме неделава да дојдат.На Џеко му истекува клаузлата во понеделник и мислам дека тоа се чека за да се даде понуда како што разбрав околку 30 милиона ама дали ке дојде и он пред светското незнам..no idea..
ОД кај знаеш кога ниеден медиум не го поврзуваше со Палермо?Следен клуб на Макароне 99,9% е Палермо, а после продажбата на Пепе во Јувентус, се шпекулира дека и Удинезе ќе се вклучи во трката за Макароне.
Кога стана сигурно дека Сиена нема да биде повеќе дел од Сериа А, Скај Спорт најави дека Сиена и Палермо веќе ги договориле условите за трансфер на Макароне во Палермо, а и самиот Макароне имаше изјавено дека сака кариерата да ја продолжи во Палермо. Вчера имаше најави дека после продажбата на Симоне Пепе на Јувентус, Удинезе ја пронашол неговата замена во Макароне, и дека деновиве ќе испрати понуда до Сиена за Макароне.ОД кај знаеш кога ниеден медиум не го поврзуваше со Палермо?
Клаузулата од 40м за Џеко истече на 1 јуни.:smir:Мислам дека погрешно си разбрал за Милан.Имаше заинтересирани за него ама мислам дека за милан е само шпекулација.За Красич јас сум сигурен дека доаѓа и најверојатно заедно со пепе ке бидат првите засилувања на Јуве пред Светското.Треба да ги очекуваме неделава да дојдат.На Џеко му истекува клаузлата во понеделник и мислам дека тоа се чека за да се даде понуда како што разбрав околку 30 милиона ама дали ке дојде и он пред светското незнам..no idea..
Деее бре !! Ај ако не цела Италијанска репрезентација нека дојде во Јуве :zid:Нема да биде чудно и Паломбо да го видиме у црнобелиот дрес
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=22457
ЛИНК !!!!????Деее бре !! Ај ако не цела Италијанска репрезентација нека дојде во Јуве :zid:
--- надополнето ---
Џеко во Јуве !!