Не се ваљда толку глупи да си го упропастат тимот,али не е ни битно само нека се изгуби од тукаслободно им го даваме :smir::smir:
"I also ask what you mean when you speak of "equal treatment that the defence had asked the Company during the sport trial." Certainly not to have successfully proposed the demotion, and revocation of two league titles won honestly on the pitch, the sell-off of a list of players worldwide and to the strengthening of Inter at promotional costs!"
па друже цела сезона на превземаа нешто сериозно него само грицкаа семки на трибини епа сеа сакаш да помогнат коа знаат дека 99 посто летаат во клубов и може комотно да одат во Лече или торино до годинаПа до ден денес јас не видов никаков притисок од Елканови околу сето ова, незнам зошто не превземаат ништо но со ова му наштетуваат само на клубот, тие му наштетија уште 2006 но ова ги преминува сите граници веќе, нема ни траг ни глас од газдиве наши, страшно
абе да 180 милиона од свој џеб да не ги дае и да ќе го купеја Меси за малце ама ништо во последен момент Меси се решил да остане во Барса ?Сејте бе не се глупирајте Екан вложи во клубот 180 милиони и го спаси од пропаст , а Блан исто така влезе во менаџментот кога беше најтешко . Тоа не смее да им се заборави :tv:
на Телма не даваат само коа мора како во комунизмот.Еј утре ако не тепаме стварно мнооогу ќе се изнервирам еј ќе искршам се околу мененишо дечки пак ке се нервираме утре со стримој :kesa: ебати телмата
хаха брат почни од збите хахаа па се даље :pos2:на Телма не даваат само коа мора како во комунизмот.Еј утре ако не тепаме стварно мнооогу ќе се изнервирам еј ќе искршам се околу мене
А што ти очекуваш да тепаме, абе утре ќе го гледаме Лебедово езеро од Чајковски на терен, нели гледаш дека половина од тимот ни се родени балетани :wink:на Телма не даваат само коа мора како во комунизмот.Еј утре ако не тепаме стварно мнооогу ќе се изнервирам еј ќе искршам се околу мене
да бе забораив како изгледа тој Елкан а иначе жал ми е за автобусот мн добар дизајн има по жал ми е за него одколку што ќе му удрат заушка на Григера:pos2:боље нека земат од овие ЈСП бар нема криво да им биде :pos2:сепак Форца Јуве и утре само победа.ПозУтре пак ќе протестираат, ваљда до крај на сезона ќе биде вака, пак ќе ги маваат со јајца а можда и на секо да му опнат една да не биде само зебина :pos2::pos2::pos2:, Елкан не ни очекувам да го видам бидејќи до сега откако го води Јуве еднаш нема присуствувано на натпревар, занимливо ќе биде утре :wink:
гледам ама некако се обидувам да не ги видамУтре пак ќе протестираат, ваљда до крај на сезона ќе биде вака, пак ќе ги маваат со јајца а можда и на секо да му опнат една да не биде само зебина :pos2::pos2::pos2:, Елкан не ни очекувам да го видам бидејќи до сега откако го води Јуве еднаш нема присуствувано на натпревар, занимливо ќе биде утре :wink:
А што ти очекуваш да тепаме, абе утре ќе го гледаме Лебедово езеро од Чајковски на терен, нели гледаш дека половина од тимот ни се родени балетани :wink:
ја утре се фрлам од тераса ако не тепаме жими очи страв ми е на улица да се појавам ќе се фрлам ко ПесотоУтре тепаме милијарда % , куќа ставам на кец!
Според другиве резултати се ми се чини дека ќе се "шмугнеме" до 4-то место некако до крај на сезона.
ахахаха море хахахахах ме искина од смеењеја утре се фрлам од тераса ако не тепаме жими очи страв ми е на улица да се појавам ќе се фрлам ко Песото