Stara dama
Luciano Moggi fan
- Член од
- 1 октомври 2008
- Мислења
- 1.336
- Поени од реакции
- 95
Се уплаши пиздулето , ни на утакмици го нема ...ОВА би му се допаднало на Stara dama!! Хахаха
Се уплаши пиздулето , ни на утакмици го нема ...ОВА би му се допаднало на Stara dama!! Хахаха
Се уплаши пиздулето , ни на утакмици го нема ...
Овој помал и од мене бе:nesvest: Инаку многу е јак!
Одлична вест. Торес е еден од најдобрите напаѓачи во светот и одлично би било ако се ангажира.Шпекулациите за Бенитез како следен тренер на Јуве се зголемуваат, се зборува дека Бенитез поставил неколку услови, меѓу кои и потпишување на Торес и гарантирано останување на Буфон и Киелини.
Кон целава шпекулација се додава и изјавата на Аквилани кој рекол дека во Ливерпул веќе зборат за Бенитез во Јуве.
Извор: Sky Sport 24
Ако ги прашаш Интерашиве ќе ти кажат дека тие муабети "немале иста тежина" со муабетите што ги правел Моџи.Секој ден излегува нов разговор, и веќе е очигледно дека Моџи не е единствениот што имал разговори со Судии и официјални лица на ФИГЦ.Секој ден излегуваат разговори на Факети,Морати,Спалети,Галијани итн, а одбраната на Моџи повторно изјави дека многу разговори намерно не ги пуштаат во јавност за да не се наруши процесот.
Фан Клуб Интер= Адвокатска Комора на република Македонија и Италија :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ако ги прашаш Интерашиве ќе ти кажат дека тие муабети "немале иста тежина" со муабетите што ги правел Моџи.
Сите наеднаш станаа адвокати, обвинители и судии.
Чудно...:uvo:
Да бе сите станаа адвокати од еднаш.Цела недела ги дупам на мсн интераши шо ги имам од школо и да видиш само какви стручни одговори ми даваат.хахах сум се газел од смеење ама допрво доаѓа доброто.Се надевам ке им бапнат една убава казна и на Шинтер па да ги видам тогаш како ке коментираат.....Фан Клуб Интер= Адвокатска Комора на република Македонија и Италија :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2: Типични шиттераши.Сите наеднаш станаа адвокати, обвинители и судии.
Чудно...:uvo:
Торес напагач од светска класа само да се пласираме ЛШ сигурно доаѓа.Ете зошто доаѓање на Рафа ќе биде одлично нема да смеат да писнат играчитеСекој ден излегува нов разговор, и веќе е очигледно дека Моџи не е единствениот што имал разговори со Судии и официјални лица на ФИГЦ.Секој ден излегуваат разговори на Факети,Морати,Спалети,Галијани итн, а одбраната на Моџи повторно изјави дека многу разговори намерно не ги пуштаат во јавност за да не се наруши процесот.
Одлична вест. Торес е еден од најдобрите напаѓачи во светот и одлично би било ако се ангажира.
Sky Sport 24 беа медиумот што прв го најави трансферот на Диего, Мело и Гросо во Јувентус, и се надевам дека не грешат и за ова.
со оглед на тоа што имаме 80 милиона може да се оствари за Торес не треба поише од 50 сигурно и Рафа у пакет епа нека дојде некој послееееBuffon
Caceres - Skrtel - Chiellini - Criscito
Mascherano - Sissoko - Marchisio/Melo
Diego - Giovinco
Torres
Coach: Rafa Benitez
Ако доаѓањето на Rafa значи ова тогаш дефинитивно сум за.