Nuneee
Nune
- Член од
- 27 декември 2009
- Мислења
- 449
- Поени од реакции
- 29
Толку размислување за овој пост?Лично ме разочаравте.Мислам дека можете вие и подобро ... Или не?Па не е само тој пост, има едно 20тина поста од тоа.
Друго е кога си премногу слаб и испаѓаш во групи, а друго е кога се игра против најголемите во Европа.
Каде сум пишал дека не сум се “радувал“ кога Јуве испадна? Да не сум фаќал сеир од страна на поразот на Јуве, немаше ни да пишам нешто против. Но никаде не сум рекол дека сакам да испаднат! Напротив, тоа повеќето од вас го пишувате. Повеќето од вас има бетер да бидат од нас ако Интер испадне. Нормално е тоа.
Сеирот и ривалитетот е едно нешто, а она за кое се навива против Италијанска екипа да испадне е нешто друго.
Него немам намера да му докажувам на некој пубертетлија што е и како е. Секоја чест на исклучоци во фан клубов, кои се реални и согледуваат како стојат работите. Другите освен FORZA JUVE и две три емоции во постот, незнаат ништо друго да пишат, радувајте се кога некој од Италија ќе изгуби.
Ајт поздрав.
Чиј?Нашиот или вашиот?Очигледно повеќе на нашиот ...Oва е најдебилниот и најпростиот пост што го имам прочитано откако сум на форумот..господ да чува и да брани..:pop::pop:
1.Наброј кои ... Процентуално нема повеќе бразилци,без разлика колку сте добри во математикаА што да се рече тогаш за Јуве? Да имаш голем број на Бразилци, а го немаш Кака во тимот? :uvo:
Интер е тим од Италија, Претседателот е Италијанец, и настапува под Италијанско знаме. Зар ти не се радуваше на Кометал ЃП кога освоија Лига на шампиони, иако поголем дел од тимот беа Србинки, Украинки, Русинки па дури и Романка имавме во тимот? Што сме навивале сите ние за Кометал тогаш, кога имаше 5-6 Македонки само...
2.Ајде сега малку да зборуваме за ситуацијата во НХЛ првенството во Америка