Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.323
Поени од реакции
5.998
Јувентус е казнет со 50.000 евра поради немирите на навивачите на натпреварот против Џенова, а Џенова со 40.000 евра.Маркизио е суспендиран за наредниот натпревар против Палермо на домашен терен поради жолти картони. ЛИНК

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Момци да ве информирам дека правиме некои муабети за отварање на Фан клуб кафич, каде што ќе се гледаат групно СИТЕ натпревари на Јуве (независно од програмата на Телма)! Повеќе детали во моментов не можам да ви кажам, кога ќе има повеќе информации ќе бидете известени! :)

п.с. Кафичот се наоѓа во Скопје...

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Момци да ве информирам дека се прават некои муабети за отварање на Фан клуб кафич, каде што ќе се гледаат групно СИТЕ натпревари на Јуве (независно од програмата на Телма)! Повеќе детали во моментов не можам да ви кажам, кога ќе има повеќе информации ќе бидете известени!

недај боже да фати пак ваква серија Јуве...тешко на газдите:nesvest:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Момци да ве информирам дека правиме некои муабети за отварање на Фан клуб кафич, каде што ќе се гледаат групно СИТЕ натпревари на Јуве (независно од програмата на Телма)! Повеќе детали во моментов не можам да ви кажам, кога ќе има повеќе информации ќе бидете известени! :)

одлична идеа после сите од нас ќе копираат :).

недај боже да фати пак ваква серија Јуве...тешко на газдите:nesvest:
лол недај боже хаха абе нека продолжат вака цел кафич ќе го испијам

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68

Vlatche ideata dobra alii tesko da se realizira, koga ne uspeavme eden website da otvorime, pa kamoli kafic, inace jas sum in za sto bilo, ja imate mojata podrska ;)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Vlatche ideata dobra alii tesko da se realizira, koga ne uspeavme eden website da otvorime, pa kamoli kafic, inace jas sum in za sto bilo, ja imate mojata podrska ;)
што бидна со сајтот не сум во тек?Абе не е толку тешко за кафичот што не кошта да се собереме во некој ако ништо друго коа има поважни утакмици.Фала ИВЕ мн се изнервирав на некој клипови и транспаренти во врска со испагањето на Јуве и ме изнервираа италијаниве што се радуваа на испаѓањето и затоа и јас одам контра од душа сакам сите да испаднат нека трпат.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Не викај двапати, за сајтот да профункционира не треба многу. Остана оној дел "под хауба" да се среди за да може да работи.

Инаку фала, ако има потреба за нешто, ќе контактираме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom