Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
и ќе дојде после некој овде ќе каже Ѕакерони го препородил тимот ...

Дел Пиеро во форма е тој кој го препороди ...:cuc:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Inter
55
Roma
50
Milan(-2)
45
Juve
41
Napoli
40
Palermo
40
Sampdoria
40
Cagliari
38
Genoa
38
Fiorentina(-1)
34
Bari
32
Chievo
32
Parma
30
Bologna
28
Lazio
25
Udinese
24
Catania
24
Livorno
23
Atalanta
21
Siena
17
знам дека има и други екипи со меч помалце но не ми текви сеа еве после денешните натпревари forza juve :vozbud: сеа ке атакуваме на 3 место
Ako vlezeme vo dobra forma 14 boda ne se nisto. Roma i Milan nemaat kompetentni timovi za povisok plasman od nas.:vozbud:

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Честито победа.Утакмицата беше тешка и тврда.Ме испотија до крајот при резултат 1-2 се молев само да не примат некој банален гол и добро заврши на крајот.Секако заморот си го стори своето,играчите имаа сили за 50-60 минути само,па и поради тоа беше изваден Диего(имав големо претчуство дека Кандрева ќе даде гол и се случи тоа нека му е со среќа на момчето).Мело изигра одлична утакмица,како и Киелини,а за Дел Пјеро можам да кажам дека мајсторски ја презеде играта во свои раце.Да уживаме во победата и да продолжиме така.:vozbud:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
цела деценија се менувале играчи во дресот на Старата дама,но еден е едноставно незаменлив...Липи сериозно треба да се замисли кои играчи ги има на располагање за Јужна Африка 2010 и на кои можи сериозно да смета

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Нека ни е честита победава браќа, како тргна вака таман си е. Ако победуваме и нижеме успеси не ми е битна играта. :)

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Фала ви Јувентус. Два пати по ред ми носат пари на сингл моите рагаци:smir: За играта не ми се допаѓа што се браниме последни 15тина мин кога водиме. Посебно не со вакви екипи од низок ранг. Али се додека победуваат и 5-4 нека тепаат не се бунам. FORZA JUVE

Иначе зошто не играше Трезеге нели беше најавен?!

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Се извлековме уште еднаш, не бевме лоши, но дефинитивно имаме голем проблем со одбраната, па добро бе мајката само Киелини игра таму, другите само гледаат, но како и да е најважно е што победивме. Дел Пиеро повторно најдобар поединец во нашиот тим да се надеваме дека ќе продолжи вака тој е движечката сила на Јувентус. И пофалби за Закерони, сигурен сум дека и вие како и јас му испративте милион навреди во моментот кога го извади Диего, но сепак тоа се покажа како потег на натпреварот.

С

сашенко

Гостин
цела деценија се менувале играчи во дресот на Старата дама,но еден е едноставно незаменлив...Липи сериозно треба да се замисли кои играчи ги има на располагање за Јужна Африка 2010 и на кои можи сериозно да смета
Па Дел Пиеро сигурно ке оди на светско првенство.Ке биде огромна грешка ако не го земе.Ако ја заврши сезоната во ваква форма Дел Пиеро ке игра и прв состав за италија хехе.Човекот е феномен.Крал на фудбалот.Според мене тој е најдобриот играч на сите времиња.Да не ги потнецувам останатите има и други нормално ама никој неможе да го направи она што дел пиеро го прави.Тој игра за својот тим, за своите играчи, за фановите и зашто фудбалот е неговиот живот а НЕ ЗА ПАРИ како многу фудбалери денес.Дел Пиеро да сакаше можеше уште одамна да го напушти јуве и да се наполни со пари нормално.Ама тој не е лаком за пари.Тој свати дека Јуве е неговиот тим и му беше јасно дека овде може да направи нешто со што никој неможе да се споредува со него.И тоа го направи.Стана легенда.И сеуште игра во одлична форма и е прв состав на свои години.Не дека е многу стар ама ваква игра на негови години.Мислам дека по пензионирањето на Дел Пиеро кога и тоа да се случи Јувентус би требало да направи именува нешто во клубот по неговото име.ЈАс новиот стадион Дел Пиеро би го крстил ама ако не барем ако нов треинг центар ни треба тој Дел Пиеро нека се вика.Нешто таквоп во негова чест мора да се направи.

F

FuckYouAll

Гостин
Се извлековме уште еднаш, не бевме лоши, но дефинитивно имаме голем проблем со одбраната, па добро бе мајката само Киелини игра таму, другите само гледаат, но како и да е најважно е што победивме. Дел Пиеро повторно најдобар поединец во нашиот тим да се надеваме дека ќе продолжи вака тој е движечката сила на Јувентус. И пофалби за Закерони, сигурен сум дека и вие како и јас му испративте милион навреди во моментот кога го извади Диего, но сепак тоа се покажа како потег на натпреварот.
Не се секирај за одбраната, следната утакмица ќе се вратет и Касерес и Канаваро:smir:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Добро е! Ако не и одлично! Победите почнаа да се редат, една по една...веќе нема запирање, одиме до крај во ваква форма. Еве и Кандрева почна да го оправдува неговото ангажирање, и да ги демантира многумината кои велеа дека е непотребен играч во екипата на Јувентус.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Juventus - Ajax 2/25/10
Juventus - Palermo 2/28/10
Fiorentina - Juventus 3/6/10
Juventus - Siena 3/14/10
Sampdoria - Juventus 3/21/10
Napoli - Juventus 3/25/10
Juventus - Atalanta 3/28/10
Udinese - Juventus 4/4/10
еве распоред на следните натпревари на јувентус некоку тешки 4 гостувања и тоа тешки и една на домашен терен но се надевам ке продолжиме во ова темпо кое што сме сеа .. и искрено се надевам ке продолжиме напред
Juve, storia di un grande amore
Bianco che abbraccia il nero
Coro che si alza davvero, per te

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Juventus - Ajax 2/25/10
Juventus - Palermo 2/28/10
Fiorentina - Juventus 3/6/10
Juventus - Siena 3/14/10
Sampdoria - Juventus 3/21/10
Napoli - Juventus 3/25/10
Juventus - Atalanta 3/28/10
Udinese - Juventus 4/4/10
еве распоред на следните натпревари на јувентус некоку тешки 4 гостувања и тоа тешки и една на домашен терен но се надевам ке продолжиме во ова темпо кое што сме сеа .. и искрено се надевам ке продолжиме напред
Juve, storia di un grande amore
Bianco che abbraccia il nero
Coro che si alza davvero, per te
Плус, тука ќе треба да се вметнат и дуелите од лига европа, ама сметам дека Јувентус полека ја достигнува толку посакуваната форма, и дека нема да прави огромни киксови без разлика на тоа што ни малку лесни нема да бидат овие натпревари.:salut:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
но добро е што зак им влијае психолошки за разлика од чиро :kesa: искрено се надевам ке продолжиме со ваква игра со победи :smir: сеа иаме две тешки утакмици со ајах и со палермо и мислам дека затоа го истаде на диего толку рано да го одмори за со овие две тешки утакмици

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom