Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Ич не ми се свиѓа Маркизио оти игра како крило, ама се надевам ќе се снајде некако. Нема да бидам во можност да го гледам второто полувреме, па после натпреварот чекам некој да каже што се дешавало у 2 полувреме. Поздрав бјанконери. FORZA JUVE :vozbud::vozbud:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Хмм, па реално гледано од сите италијански тимови, Јуве има најголеми шанси да донесе дома европска титула. Знам дека не е ЛШ и нема да се задоволиме со ова, ама пак... знаеш. :)

A за Џовинко, страв ме фаќа дека ќе го изгубиме во Јуни.

Јас се одјавувам - FORZA JUVE!
Па и реално гледано, овде ни е единствената шанса да се закитиме со некој трофеј годинава. Само што мене ќе ми биде глупаво да се радувам доколку го освојат после сите работи кои ги кажав за Лига Европа а повеќето се вистинити. Неможе бе брат екипа ко Јуве да смета за успех титула во второто по ранг европско натпреварување па каква и да им била сезоната. Сепак, сакам денеска да победат за да сврзат две победи по ред и за подигање на самодовербата.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
јуве немат некоја игра за да дајт гол како ни закачија голот :uvo: ало нека се срамат што го носат дресот на јуве

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Браво за GRANDE ALEX!!! Ги измрда мајсторот...
Одлична асистенција на Де Чеље и дали Амаури влегува полека во гол форма?

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
освен голот и шансата на дел пиеро со диего друго нишо не покажа јуве и мислам дека е заслижено 1 1 али според играта повеке има ајах мора да се стави џио

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Добро бе имаат ли две чисти коментаториве на Канал 5. Ретарди бре човече ...

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
Дел Пиеро :cuc:

На 35 години сеуште далеку најдобар играч на Јувентус...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јуве заслужи да израмни и тоа го направи, мислам дека со голов многу си го олеснија понатамошниот тек од мечот и сега може мирно да одиграат и да дојдат до конечен триумф:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom