Оформување Македонски дота тим!

• Креатор на темата Креатор на темата BrunoFresh
  • Време на започнување Време на започнување
B

BrunoFresh

Гостин
Значи целта на оваа тема ми е да се создаде еден Македонски Дота клан, кој на почетокот, така неречен “newbie clan”- група ќе биде ограничен со некоја веб страна, лого, 5 редовни, добри играчи и исто така 2-3 резерви. Претпоставувам многумина од вас сакаат да имаат клан, бидејќи знаете каква е ситуацијата во македонија.. тоа што си го надробил тоа ќе си го сркаш. Значи идеава како идеа мислам дека е супер и би требало да има доста пријавени играчи но сепак ќе речам...Сакам добри играчи, тимско-стратегиски настроени.

Доколку сака некој да се пријави, нека ме контактира на Skype: dReyk_pp

**Од пријавените играчи се бара:
-Добар играч
-Редовен играч
-Тимски играч
-Играч кој кориси “Garena”
-Играч кој користи User на www.esl.eu
-Македонец!
mk.gif

**ПС. Ако нешто заборавив можете да ме прашате на Skype Или пак во продолжение на постов!

-Играч кој користи User на www.esl.eu
-
/quote]

Koga idam na stranava vika odberi zemja a ja nema Makedonija, pa kako li toa po gjavolite koristis ti user na esl ?!

: ))

**Од пријавените играчи се бара:

-Добар играч ( ne sum dobar , ali mozam da stanam mnogu dobar )
-Редовен играч ( da redoven sum )
-Тимски играч ( i toa kakov )
-Играч кој кориси “Garena” ( da koristam )
-Македонец! ( Makedonec ! )

ke me primis li u tim !?

аххахахахах

даворе ненормален си : )

Ја може да плеснам некоја партија со вас, па ако заслужувате, ќе симнам скајп :)

ahahaha

site da vidat : )))

ae kapetane, dogovori nekolku clan wara ke vidame : )

i ja sum za :)

samo mi treba upatstvo za eurobattle.net zs do sega samo na original sum igral:toe:

ja imam verzijata, imam patch koj treba da go instaliram ama drugo nesto treba? aj help?

Кланот нема да е на eurobattle.net како што разбрав, а и таму нема со кој да се игра клан вар : )

нека пише капетано се шо треба, ќе се собере 5 души, ќе најдеме тим на мирц, ќе изгубиме за 20 мин : )

Кланот нема да е на eurobattle.net како што разбрав, а и таму нема со кој да се игра клан вар : )

нека пише капетано се шо треба, ќе се собере 5 души, ќе најдеме тим на мирц, ќе изгубиме за 20 мин : )

za 20min ne, ali za 30 sigurno...ali taka e toa, koga prvpat igras zaedno so nekoj...ne e bitno dali ke izgubume ili ke tepame, bitno da igrame :)

i kako ke se igra, aj daj info :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom