Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
и пак штракаш :)

и ја маав и Мафиа и МобВарс и баталив ... сменив неколку Глувци по пат од штракање :smir:
добро сега штракам пак, ама не ме замара толку како фармата... повеќе од пола саат губев на неа, на мафиа варс 5-10 мин.

Член од
17 декември 2009
Мислења
32
Поени од реакции
3
На фармава до 27 левел сум, супер е кога нема што друго да се праи на фб, ама некад ме мрзи да собирам од дрвата и животните:icon_cool...а иначе и mafia wars е топ, онака за 5 мин завршувам со неколку jobs и по некое време додека ми се напуни енерџи-то пак:icon_razz

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Стигната сум до 32 левел, не ми е здосадена, си купувам трактори, штали, животни, си садам цвеќиња и грашок најчесто :wink:

vLaCki-AK47

Πρώην Τουρκική Δημοκρατία της Ελλάδα
Член од
14 јули 2008
Мислења
137
Поени од реакции
7
Хах... Играва е заразна. Стигнат сум до 27 лвл за неколку месеци, не ја играв често на почетокот али углавно ја играм стално. Јес, левелирањето иде споро кога си 25-26 лвл. Па сакам некако да го убрзам тоа.
Да не има некој да ми прати читови за играва по ПП ? Благодарам однапред... Поклонувам и калашњиков... :):):smir:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Арна си е играва барем играчиве ќе научат нешто подобро...
Поарно децата да играат фармвил отколку мафија варс па да одат после надвор да убиваат луѓе да ограбуваат банки :)

Не ја играм се разбира.. играм само мафиа варс 280 левел сум и интересна ми е сеуште

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Хах... Играва е заразна. Стигнат сум до 27 лвл за неколку месеци, не ја играв често на почетокот али углавно ја играм стално. Јес, левелирањето иде споро кога си 25-26 лвл. Па сакам некако да го убрзам тоа.
Да не има некој да ми прати читови за играва по ПП ? Благодарам однапред... Поклонувам и калашњиков... :):):smir:
Стварно си вицкаст:)Калашњиков!Иначе нема чит за фармвил како што знам.Еве го мојот долго очекуван скриншот од фармата:)Не е нај нај уредена али пак ми заличува на новогодишна ФАРМИЧКА:)

Ајде дадејте ми оценка:)

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Daj kazete nekoj hak???:smir:
еве некои финти...
1.Коли ги малите телиња да не го цицаат млекото од кравите.
2.Постави одземна струја за да не ти флеват кртови.
3.Редовно попрскувај го лозјето против пепелница.
4.Вади ги растенијата 3 пати на ден.
5.Кога бериш капини, пеј ... не ја осекаш болката кога те боцкаат трните :kesa:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ауу играва еј :)
не ја играм но некаде прочитав дека имало повеќе корисници на неа одколку на Твитер :)
FarmVile има повеќе корисници од Twitter?!

Една од најпознатите апликации на Facebook, FarmVile има повеќе корисници отколку целиот Twitter. Според податоците на Facebook, 69 милиони активни играчи секојдневно садат виртуелни јагоди и молзат млеко.

Статистиките на најпопуларниот друштвен сајт се навистина неверојатни. Facebook има околу 200 милијарди посети месечно и 350 милиони корисници во целиот свет.

Секој ден на четот се праќаат околу 1,6 милијарди пораки, а секоја секунда се ставаат 1,4 милијарди фотографии.

- Податоците се зачудувачки. FarmVile не изненади сите. Никој не очекуваше дека оваа апликација за одгледување на виртуелна фарма ќе достигне ваков успех, изјавија од Facebook.

Извор

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
MKD BOY оваа не е твоја.Дај ја сликата горе без да го избришеш тоа XXXX's farm.
Со тоа докажуваш дека сликата си ја открадел!

Kajgana Shop

На врв Bottom