Дали забивате на кошот?

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување

Дали забивате на кошот?

• Да

Гласови: 72 35,8%
  • Не

Гласови: 129 64,2%

• Вкупно гласачи
    201
Eдно прашање до сите:Како да си го надградиш вертикалниот скок или да скокаш повисоко некој ако знае некој метод што го користел нека напише!! ФАЛА ОДНАПРЕД И ЗА ОДГОВОРИТЕ НА ТЕМАТА!!! позз
тегчиња на нозете и скокај, да не фрлаш пари за тегчиња, можеш со мали шишиња вода, само ќе треба да ги врзуваш.
скокови во вода се добри.

нема шанси у скоро време
инаку сум 180 кг
3-4 цм ми фалат за да го чепнам обрачот :vozbud:

Ја можам, со столче или ако е пониско стаен кошот.

И јас сум висок 180 кила, а тежок 80 сантима :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

тегчиња на нозете и скокај, да не фрлаш пари за тегчиња, можеш со мали шишиња вода, само ќе треба да ги врзуваш.
Хмммм.... не сум помислувал на тоа ама може да се проба!!:smir::smir:

теговите оневозможуваат телото да се оформува добро, човекот не расте, останува низок итн, глупости се тоа, не ви предложувам тегови

теговите оневозможуваат телото да се оформува добро, човекот не расте, останува низок итн, глупости се тоа, не ви предложувам тегови
тегови во тежина од 1 кг по нога.
не сметаат, многу ги користат, се продаваат во било која продавница за спортска опрема.

Научно не е докажано дека се прекинува раст, а ако мислиш дека телото не се оформува добро од 2кила тогаш измери го ранецот што го носиш у школо секој ден.

Научно не е докажано дека се прекинува раст, а ако мислиш дека телото не се оформува добро од 2кила тогаш измери го ранецот што го носиш у школо секој ден.
Истото го мислам!!:salut::salut:

Ко помал,обидувајќи се да забијам,паднав и се здобив со двојна фрактура на раката.Изгледа преголем залак беше тоа за мене.
Така да,не забивајте многу да не ви се случи нешто слично.:)

Eдно прашање до сите:Како да си го надградиш вертикалниот скок или да скокаш повисоко некој ако знае некој метод што го користел нека напише!! ФАЛА ОДНАПРЕД И ЗА ОДГОВОРИТЕ НА ТЕМАТА!!! позз

купи си тегови, стави ги на нозете и кога ќе играш кошарка играј со нив или трчај со нив некој период, по некое време кога нема да ги носиш ќе леташ :)

air alert 3 нечини ради колената,ги иам направено сите 15 недели и не сум задоволен ама како и да е само да знаете дека не е здрава за колената и тоа е тоа.поз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom