Дали често се карате со родителите?

• Креатор на темата Креатор на темата arheolog
  • Време на започнување Време на започнување
Не е интересно кога не се караме, меѓутоа се е тоа во границите на нормалата, човечката потреба за караница (еден повишен тон на дебата :smir:).

prvi po4nuvaat po4esto ignoriram ali ponekoj pat i mene mi skipee pa togas i po dve nedeli nema zboruvanje po doma osobeno za skolo i pari za dr i nema karanici:D

не се карам али у последно време тато ми климакс го фаќа па му текнуваат некои фикс идеи па незнам ти најпаметен е и морам да се побунам па ке пукне некоја кавга т.е не е кавга него така тро муабет на повишен тон :) инаку ретко се дешава онака асално да земам да се закарам е тогаш не попуштам па се дешава и по недела две да не зборам ни пари да барам нишо!!! после извесно време мајка ми обично.. абе.. да не ти треба нешо.. абе.. ај ке идеш.. кога е дојдеш.. хихи знаете некој начин на умилкување :) мајки шо ке праиш...

Доколку нема караници нема да биде интересно. Некогаш сам си ја барам бељата и провоцирам.

со мама тва ни е како добарден... едноставно жената не може да си исќуте а без да почне да ми капа ташаците ама ајде де... :toe:

Барем 2 пати неделно.

Многу ретко ме разбираат дома :)

Стално! ''Шо ќе ти се тие пари имаш пари... ќе те правам коцкар билјард играш на пари, немам пари!'' А Билјард немав играно 3-4 месеци и ај сеа де:)
Жив пример денеска со караница ме разбудија од кревет ќе сум закаснел на школо... толку да се немало осет бе не ме остават ни да се наспијам на раат.

Инаку караниците се за школо и покрај школото ми намалуват и буџетот... и тука веќе оди најди му крајот :pos2:
Ама на крај мора некој да попушти :)

dodeka bev vo Mk znaev taka so tatko mi da se skaram ama toa trae samo 2 min i odam vo moja soba i molim lepo....posle pola sat nie razgovarame....sega otkako sum vo druga drzava ne ni pomisluvame da se skarame kako so kaza nekoj samo gledat da mi pogodat nesto....vo mart bev vo mk abe ubavini sakas ova sakas ona ej ti treba nesto :wink: a koga ke im se javam se natprevaruvat koj ke se javi prv i koj kolku poveke vreme ke razgovara so mene :pos2:

nema koj ne se kara so roditelite mislam barem ednas vo tolku vreme ke se najde vo nekoja raspavija..pa roditelite se tuka za da ne vospituvaat a toa znaci od vreme na vreme da ne skaraat koga ke zgresime:) Jas se karam so roditelite no vo normalna doza nisto preterano:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom