Коце Трајановски ќе ја враќа коцката на плоштад

вмро и гигабајт :tv:

Батали партија мали, биди свој, мисли слободно.

Piss off, Милојче....
Ќе мора да ја шеташ "јаката" цура, со штиклици на калдрма ...

:tv:

Не ја упропастувај темата....

Ја незнам како може некој да брани нешто неодбранливо. Нели е крајно време да се свестиме и да не рушиме туѓи дела и градби.

( Santelli)
"за демистифицирање на цел еден систем на размислување. Постојното талкање во место и ре-креирање на креираните работи се основа на нашето стагнирање. Покажување на сопствената големина користејќи го споредбено својот претходник е основен атрибут на сите примитивни врстиза демистифицирање на цел еден систем на размислување. Постојното талкање во место и ре-креирање на креираните работи се основа на нашето стагнирање. Покажување на сопствената големина користејќи го споредбено својот претходник е основен атрибут на сите примитивни врсти"

samo nekoi glupavi potezi pravat politicarive, ova e eden od tie, sto mu fali na plostadot i vaka, dzabe tolku pari ke se frlat, naredniot gradonacalnik sto ke dojde ke mu tekne i kockata da ja vadi i taka do beskraj

samo nekoi glupavi potezi pravat politicarive, ova e eden od tie, sto mu fali na plostadot i vaka, dzabe tolku pari ke se frlat, naredniot gradonacalnik sto ke dojde ke mu tekne i kockata da ja vadi i taka do beskraj

А ти очекуваш нешто паметно од некој политичар??? се е тоа добро испланирано... финатава со мењањето на гранитните плочки у коцка не е колку да се сменат или поубаво дека ке личи.. финтата е да се исперат пари.. мисли малце..

пример ако мењањето кошта 70 000 евра коце ке рече 100 000 кошта.. 30 000 у џеб.. просто и едноставно...

Тешко нас со овој! Јас од коа памтам за себе нај асален градоначалник беше Пенов. Ни тогаш не цветаа ружи ама сега па...

Ova nasive politicari (apasi) vrska nemaat sopravat,sano da pokradat kolku e mozno poveke :tapp:

Off the record дознавам дека дел од плоштадските коцки се во двор на братучед на Бумбарката. Ни коцкиве не можат да останат неориентирани брааат!:pipi:

Коцката ќе се врати на дел од плоштадот,логично, зашто сега кога се гради на него дел од плочиве ќе се скршат,од багери и такви чуда и после како ќе се попуни тоа место ако не со коцките :wink:

Абе само за перење пари им е они уствари затоа и ја извадија , не викам дека коцката е лоша , тоа е историја , мн е глупаво шо цело време се крадат мегу себе крадат од данок и крадат од нас шо е најбитно ја сум партински неопределен немој некој да ме нарекува издаица или пак комуњар ... зашо само се докажувате шо народ сме , само да се набедуваме и да не идеме ниту еден чекор напред , да не владеат глупаци како Груевски Бранко и компанија ... сите у пм ... Со политика леб нема... за нас :toe::salut:

Град Скопје ќе се рекламира за 115.000 евра

За 115.000 евра градоначалникот Коце Трајановски ќе се рекламира преку ТВ спотови.:eek: Деновиве Град Скопје потпиша договор со фирмата "Квазар филм", која треба да осмисли и да направи ТВ спотови за сето она што е сработено во градот за четиригодишниот мандат на Трајановски.
"Фирмата 'Квазар филм' треба да изработи 15 ТВ спотови со кадри од постоечки локации, да изработи четири комплетни 3Д визуелизации, со 3Д визуелни ефекти и да продуцира еден ТВ спот за туристичка промоција на Скопје. Исто така треба да закупи простор на минимум четири веб портали, за период од 12 месеци, на кои ќе се прикажуваат спотовите", стои во договорот кој меѓу Град Скопје и фирмата "Квазар филм".
Од кабинетот на градоначалникот Коце Трајановски пред два месеци кога беше објавен огласот за избор на маркетинг агенција тврдеа дека со нарачката на овие спотови не тераат предизборна кампања со пари од граѓаните.
"Спотовите кои ќе бидат пуштани во медиумите се со цел јавноста дополнително да се информира за проектите кои се изработени во градот од 2009 до 2012 година", рекоа од Град Скопје. (А.А.)

http://www.vest.com.mk/?ItemID=3E2C2869B06C224C9217FEF486494488

Од кабинетот на градоначалникот Коце Трајановски пред два месеци кога беше објавен огласот за избор на маркетинг агенција тврдеа дека со нарачката на овие спотови не тераат предизборна кампања со пари од граѓаните.
5740500708_fa81468959_z.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom