P
Princ
Гостин
Што знам, јас некако ја сватив мојата грешка па затоа повеќе не ја исмевам Надица.
Сега се занимавам со Сале :pos2: :tv:
Сега се занимавам со Сале :pos2: :tv:
Сеј бе мирен, да не те фатат и тебе под нозеОк, незнаев дека имала 18 години, но и еве да речеме дека го оправдувам ова реметење. Што понатаму?
Секој пат кога некој од "тие јаки реметџии" или било кој што ја чита темава, секојпат кога ќе има можност да створи нешто креативно, нешто ново ќе се соочи со самоуништувачки мисли од типот:
- А што ако заебам работа, сите ќе ме реметат исто како девојчето од форум... подобро да не пробувам никад да се истакнувам и да го живеам животот како "оноа мирно дете кое што е просечно у се и никој никад не го реметел ..."
Иако ова делува банално ќе се зачудите колку ова влијае на психата на човекот, поготово на оној во развој.
Повеќето луѓе би дале се да не бидат предмет на исмејување во општеството, поготово во македонското поднебје.
Во Шведска (да речеме) ако некој направи вакво нешто луѓето едноставно го игнорираат, но не му ја уништуваат душата. Едноставно се прават како ништо да не се случило, затоа што така е најцивилизирано и човечки.
Толку од мене.
Неуспех? Дај немој да бидеш таков злобник, нели гледаш колку е популарна. А што мислеше дека малава сака да постигне со песната, да го спаси Авганистан од американците? Сакаше популарност и слава, and she got it. Дури, може да се каже дека славата и е заради гласот и сексапилот... само што... тие се ужасни и непостоечки. За жал. :cry:Повеќе од очигледно е дека песнава на девојчево е неуспех, но тоа не значи дека треба да биде исмејувана од луѓето затоа што се обидела да се истакне или да ги следи своите соништа. Каква слика давате на помладите - никогаш да не помислат да се истакнат или да направат нешто што ќе биде осудувано од општеството.
Луѓе со мртви души.
Naah...I'm still on the remet side. We got cookies! ^^Знајте шо е најако на тема на форум кај шос е реметит некој?
Некој ќе напишит мајкотерезичен пост и после то сите постој под него се со слична содржина. Факин лејмерс!
Шегата е на твоја сметка, пријателе.Знајте шо е најако на тема на форум кај шо се реметит некој?
Некој ќе напишит мајкотерезичен пост и после то сите постој под него се со слична содржина. Факин лејмерс!
Колку не ме сфаќаш, то е језиво.Шегата е на твоја сметка, пријателе.