Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
BRING IT OOON SISTER! Ќе ме бране Дени.

А онтопик, од сликите што памтам од галерија, Скул Грл.
Мислаш се заебавам ?
Нели ти е срам да мамаш да не спомнам кој :poss:

on topic:

Никој нема ставено слики и незнам која би сакал да ја легнем !

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Со Psyside :vozbud: Слушам многу бил паметен.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Now that's strange, јас пак све си мислев дека ти си по физичкиот изглед, не? :icon_lol:
Значи колку МРАЗАМ зборење на памет само јас си знам! Ни ме знаеш ни очи си ми видел, а си вртиш филмови врз основа на нешто што си го прочитал во ЧДА тема. Стварно многу си паметен, симињам капа!

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Значи колку МРАЗАМ зборење на памет само јас си знам! Ни ме знаеш ни очи си ми видел, а си вртиш филмови врз основа на нешто што си го прочитал во ЧДА тема. Стварно многу си паметен, симињам капа!
Нема потреба од нервози, помислев дека ќе има реакција али не ваква. Затоа не претпочитам чат програми/форуми кога се работи за малце посериознa дискусија мада во случајов не беше така. Али нема везе тоа е веќе друга тема, самата на себе си контрадикторна малце. Највеќе ради болидраното, немој да дозволуваш така лесно да потпаѓаш под "влијание" вo иднина, не вреди :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Нема потреба од нервози, помислев дека ќе има реакција али не ваква. Затоа не претпочитам чат програми/форуми кога се работи за малце посериознa дискусија мада во случајов не беше така. Али нема везе тоа е веќе друга тема, самата на себе си контрадикторна малце. Највеќе ради болидраното, немој да дозволуваш така лесно да потпаѓаш под "влијание" вo иднина, не вреди :)
Ах тоа ќути... За екстраверт како мене не е форум ама ете се навлеков на Кајги. За да знае човек како се чувствувам и што мислам доволно е само да ме погледне, воопшто не треба ни да проговорам. Тука писмена комуникација...ма даааај! Не ти ни даваат да се доискажеш одма рипаат се лутат. Тука може секој секому што сака да му упати, а за во живо ќе се прашаме:wink:

Уствари шо ве вртам..нека е здрав и жив Марјан-Мики, а еве и роденденот му се ближи :vozbud:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Ах тоа ќути... За екстраверт како мене не е форум ама ете се навлеков на Кајги. За да знае човек како се чувствувам и што мислам доволно е само да ме погледне, воопшто не треба ни да проговорам. Тука писмена комуникација...ма даааај! Не ти ни даваат да се доискажеш одма рипаат се лутат. Тука може секој секому што сака да му упати, а за во живо ќе се прашаме:wink:

Уствари шо ве вртам..нека е здрав и жив Марјан-Мики, а еве и роденденот му се ближи :vozbud:
Попустливоста стекнува пријатели ,а вистината омраза. :)

За кој дел си поише?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Би го легнал егоцентризмот на Искра. :sekss:

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Попустливоста стекнува пријатели ,а вистината омраза. :)

За кој дел си поише?
На твојот профил видов дека си фан на Анџелина Џоли, ама не дека е она убава или слично...ма неее убавината не е битна. Ти ја сакаш затоа што има добра душа, дека уништува бракови...затоа ти ја сакаш!

Ја батка све што ми лежи на душа си кажувам и ме мразат ама гајле ми е! Или нека ме сакаат каква што сум или чао!
Потписот ми е само оправдување за тоа зошто сум толку омразена :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ја батка све што ми лежи на душа си кажувам и ме мразат ама гајле ми е! Или нека ме сакаат каква што сум или чао!
.

Кога хејтерот ме плукааааа од љубомора пукаааа враќам јас во мој стил (мој стиииииил)!

C'mon princess... Не е можно сфарно да мислиш бар 20% од ова шо го лупеташ овде.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
На твојот профил видов дека си фан на Анџелина Џоли, ама не дека е она убава или слично...ма неее убавината не е битна. Ти ја сакаш затоа што има добра душа, дека уништува бракови...затоа ти ја сакаш!

Ухх пак на истиот момент се вративме, сега па уште и омразена си? да те мрзам! :pos:

Иначе Џоли не е убава прекрасна е, и да....не се работи само заради лепотата кај неа, него и стилот. Порано беше многу бутновна и забегана девојка, уникатна,откачена (twisted) Затоа ми влезе под кожа, има многу убавици али она е нешто повеќе од тоа. Премногу гледаш на работите како све да се врти околу тебе, опушти се малце и не се напињај за глупости, знам дека такви ти се годините ама од друга страна мислам дека добро ти објаснив во погорниот пост што игра улога за интерпретацијaта. Mе интересираше да го чујам твојот став за потписот... бидејќи се поклопи идеално со нашиот дијалог. Nothing more, nothing less.....

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ууууф, као би плеснала едно два-тројца одамна што им се сучам... :zlo:

Али дама никад не дира прва :icon_lol:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre