DotA Replays

ХАХАХАХА каков добар виц се тимовиве... На доне се троши повеќе време да му се објасни како да игра одошто крипање цела партија. Второ јас гарантирам за Куки и Кико дека имаат хакови и тоа без пардон. Пајо 100% се курчел на доне пошо овој го шиткал а на смајли не му било до играње, а додека марко фармал цела партија и на крај ливнал... Таков си е он има деформација.

Suma sumare партијава нема врска.

[VW]-NightShadE;3135147 напиша:
ХАХАХАХА каков добар виц се тимовиве... На доне се троши повеќе време да му се објасни како да игра одошто крипање цела партија. Второ јас гарантирам за Куки и Кико дека имаат хакови и тоа без пардон. Пајо 100% се курчел на доне пошо овој го шиткал а на смајли не му било до играње, а додека марко фармал цела партија и на крај ливнал... Таков си е он има деформација.

Suma sumare партијава нема врска.
Столе пуши К*р! Ти ко боље да си?:dfinger:

кајганаши сте ли за една 5v5 партија...? на гарена?
ќе се измешаме и рандом ќе играме
За?

[VW]-NightShadE;3135188 напиша:
Искрено и недвосмислено и НАЈексплицитно разликата меѓу мене и тебе е бог и шеширџија.
Да се надоврзам со тебе тогаш... Дедо ти бил кодош а дедо ми гемиџија па ај види сеа.

АП = КЛАН ВАР МОД

ахахаххаххахххахах

виц на векот!

EDIT:

Btw, минатата недела го освоивме босанскиот турнир на гарена, победувајќи го у финалето еден од најдобрите Македонските тимови - snT. http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=877257&extra=page=1&page=5

АП = КЛАН ВАР МОД

ахахаххаххахххахах

виц на векот!
Епа тоа е... На крај испаѓа џабе фалеше со отварање на темава по 1000 форуми! :D ФАИЛ или FEIL :brrrm:брррррррм Максо бррррррррррм ооооооохохохооооо МАксоооооо бррррррррм

Иначе честито победа Тито, кога ќе играш со нас смртниците ?:D

Епа тоа е... На крај испаѓа џабе фалеше со отварање на темава по 1000 форуми! :D ФАИЛ или FEIL :brrrm:брррррррм Максо бррррррррррм ооооооохохохооооо МАксоооооо бррррррррм

Иначе честито победа Тито, кога ќе играш со нас смртниците ?:D

Море бот еден, глеаш мене ми се смее зашто сум пишал AP на CW.

А треба повеќе да се смее, пошто јас им пишав APDM :devil3:

АП = КЛАН ВАР МОД

ахахаххаххахххахах

виц на векот!

EDIT:

Btw, минатата недела го освоивме босанскиот турнир на гарена, победувајќи го у финалето еден од најдобрите Македонските тимови - snT. http://www.garena.com/forum/viewthread.php?tid=877257&extra=page=1&page=5

haha zashto pishuvash gluposti? kako prvo i prvo
eve ti strana da pogledash replayovi od cw-a da nauchish neshto, www.gosugamers.net, ke vidish deka cw-ata se igraat na ap ili cm, kako vtoro snT se edni od najgolemite trupovi vo drzavata, igraat cw so 4int i 1agi(viper) i na viperot mu spojuva pt, vanguard i hood i cw-to go gubat u pet minuti. :smir:

Максо брат, тапа сте.... како некои женчиња се гасите 4 пати, причина > " Па нубци сме, знаеме само 3 херои... сакаме тактики да си правиме". Ај тоа, туку и 2ца мапхакери од ваша... те молам кјути си.

Куки има мапхак, ми има признаено, а знам дека има и Кико зошто Куки ми кажа. И ај сега? :zver:

Ако играм јас CW, сакам со мои одбрани фацки, не ми требаат Тито и Год, него спомнувам дека коа реков "ќе го викам"...одма почнавте "не не немој".

Вистина ова? :pos:
Хахахах XD Ко селебрити се осеќам! Оу фак јеа!

P.S: викнете ме за цњ со ап мод, ептем ми се игра дотица, одавна неам играно.

Максо брат, тапа сте.... како некои женчиња се гасите 4 пати, причина > " Па нубци сме, знаеме само 3 херои... сакаме тактики да си правиме". Ај тоа, туку и 2ца мапхакери од ваша... те молам кјути си.

Куки има мапхак, ми има признаено, а знам дека има и Кико зошто Куки ми кажа. И ај сега? :zver:

Ве чекаме во Шпики :) Нека дојдат и год и мод и куртод кој сака. :smir:

Море бот еден, глеаш мене ми се смее зашто сум пишал AP на CW.

А треба повеќе да се смее, пошто јас им пишав APDM :devil3:
Не ти бе! Максо спомна дека АП е ЦВ мод хухуху бррррррррррм

Пајо:excited:

Вистина ова? :pos:
Хахахах XD Ко селебрити се осеќам! Оу фак јеа!

P.S: викнете ме за цњ со ап мод, ептем ми се игра дотица, одавна неам играно.
Пиче неколку пати те викнав браааааат ама ти биологија учиш -.-

Ве чекаме во Шпики :) Нека дојдат и год и мод и куртод кој сака. :smir:
Максо:hahahaha:

Марче ако Тито ти рече дека ап не е цв мод ти готово во тоа веруваш? Не веруваш во госугамерс и 100000 цв риплејови изиграни на ап мод? те молам не паѓај волку ниско :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom