- Член од
- 19 ноември 2009
- Мислења
- 499
- Поени од реакции
- 84
Пак ваши и наши нели се заситивте веќеИ вашите се лајнари исто!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак ваши и наши нели се заситивте веќеИ вашите се лајнари исто!
Пак ваши и наши нели се заситивте веќе
Јас сум атеист, но почитувам лични определби на поединец, сеуште, да верува во кого сака, и не, јас не сум заситен.
Сите се гојда скапани!
Јас имам едно прашање, тогаш зошто има црква во Турција?!
Поздрав![]()
Јас имам едно прашање, тогаш зошто има црква во Турција?!
Поздрав![]()
Турција е секуларна земја... Или станала муслиманска додека спиев?Јас имам едно прашање, тогаш зошто има црква во Турција?!
Поздрав![]()
ти сериозно за ова?????????Јас имам едно прашање, тогаш зошто има црква во Турција?!
Поздрав![]()
Мусаб, полека со емоциитеЗатоа што секогаш имало и ке има
а моето потпрашање до тебе
Зошто да нема?
Никој не рече дека не треба да има, виде дека постирав такво нешто ?! Ај Аллах да те упати :smir:ти сериозно за ова?????????
па патот на ширење на христијанството поминувал низ Мала Азија(Турција),има голем број на маченици(според библијата) кои живееле и умреле во Мала Азија,па тука е и Византиското царство,односно седиштето на Источното Византиско царство и неговата православна патријаршија, :smir:
Затоа забранија минариња во Швајцарија.....ако продолжат муслиманите да не му ги остваруваат правата на христијаните, тогаш тоа што се случи во Швајцарија ќе се прошири и во цела Европа...
Мусаб, полека со емоциитеНикој не рече дека не треба да има, виде дека постирав такво нешто ?! Ај Аллах да те упати :smir:
Јас само наведов еден пример , и Турција е муслиманска земја има црквИ! И скоро во сите муслимански земји имат цркви!
Знам фала за повторувањето! :smir:
:back: