Бугарија со територијални претензии кон Македонија, сака да ја земе Струмица?

Статус
Затворена за нови мислења.
V

VeniVidiVici

Гостин
Sto stana -se zdobia makedonzte so vaksina za grip ili treba otnovo Bulgaria da prashrta???
Само што ми стигна приватна порака од Soreno, цитирам:

kolkoto i da psuesh -verno e -ne vi znajat deka ste na kartata .
ebi se vo gazot izrod nestasten :) :pos2::pos2::pos2:

Си го покажа сега вистинското лице а бугарче ќелаво?
Јас барем јавно пишувам за да сите го видат моето мислење за вас, а ти си дволичен педер, кој лиже газ и едно пишува на форумот а друго на ПП.

Гледајте го сите каков педер е, и до администраторите молба за бан веднаш.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Тие, татарите, плата не можат да им дадат на офицерите а ваму територија ќе ми барале...:pos2:

Бугарскиот персонал во НАТО остана без пари

БРИСЕЛ - Персоналот на бугарското министерство за одбрана во НАТО и мисиите на ЕУ во Белгија без пари се веќе втор месец поради намалувањата на буџетот, јави официјален извор за ВАЦ. Околу 70 офицери и граѓански лица што служат во штабот на НАТО и во постојаното претставништво на Бугарија во Брисел, како и воената команда на НАТО во Монс не добиле месечна плата од почетокот на октомври, јави генерал Атанас Запрјанов, воен претставник на Бугарија во НАТО и во ЕУ. ...........

http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=76364545CEF56D4D8AC53BCEAB574E41

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Тие, татарите, плата не можат да им дадат на офицерите а ваму територија ќе ми барале...:pos2:
Aaaaaaaayyy ,golema novina- sto nema nevrabotenost megu dve ministerstva .Badi spokoen -ke si gi zemat parite-oni sa po mejdunarodni spogodbi
A ja sto -da padam ot smeh za to sto Makedonija nema pari da kupi vaksini protiv gripot i nevrabotenosta se e uvelichila so 15 000 prez poslednia mesec???:toe:

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.511
Поени од реакции
1.900
Zashto -tebe kakvo ti prechi?? da sum kajal neshto deka ne e vistina ??:tapp::helou:
PS.- I Kolko profili imash vo Kajgana ,ako ne e taina .Ke e interesno za drugite da znaat:smir:
Не ми пречи ништо,ама зошто бе Сорено ја здувна од богатата ти Блгарија дури во Германија?:helou:

П.С Еден профил имам.Ne сум како вас Волгарите со по неколку ника и да трујам по форуми:toe:

Soreno

Big Brother
Член од
14 јануари 2009
Мислења
530
Поени од реакции
19
Не ми пречи ништо,ама зошто бе Сорено ја здувна од богатата ти Блгарија дури во Германија?:helou:

П.С Еден профил имам:toe:
Poradi istata pri4ina ,sto zavchera edin makedonez so bugarski pasosh doide da mi instalira zifrovata televizija.
PS.. Ne sum vo Germanija:)

Член од
2 декември 2009
Мислења
44
Поени од реакции
3
ама ние сме ви голем тр'н в очите гледам...
ако бевте малку пописмени,сами бивте сакале да сте со нас на хорото.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.511
Поени од реакции
1.900
Не сте трн туку хемороид.И баш дека сме писмени не сакаме да бидеме со нужник:toe:

Член од
2 декември 2009
Мислења
44
Поени од реакции
3
Секогаш сме ви подавале рака: Б'лгарија прва ви призна за самостоjна држава (без никакви претенции за името),спротивно на одлуката на Европската заедница и дури направивме притисок врз Русиjа да ja признае Македониjа,Желев беше личноста кoja двапати ги одби идеите за нов балкански договор или за нова поделба на Македониjа,ви дадовме танковите,ви подкрепивме за членството во Европската Униjа и НАТО,ви дадовме пари за училиштата,за ваксини исто,ви поканихме за Music Idol... За ова ли сме тр'н? Оди слушаj Лепа Брена тогаш.

и между другото - Виена не се намира в Германиjа,писмен ми македонецо.

Ч Е Н Т О

Методија Андонов
Член од
3 јули 2008
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.615
Denitsa.Br напиша:
Секогаш сме ви подавале рака: Б'лгарија прва ви призна за самостоjна држава (без никакви претенции за името),спротивно на одлуката на Европската заедница и дури направивме притисок врз Русиjа да ja признае Македониjа,Желев беше личноста кoja двапати ги одби идеите за нов балкански договор или за нова поделба на Македониjа,ви дадовме танковите,ви подкрепивме за членството во Европската Униjа и НАТО,ви дадовме пари за училиштата,за ваксини исто,ви поканихме за Music Idol... За ова ли сме тр'н? Оди слушаj Лепа Брена тогаш.

и между другото - Виена не се намира в Германиjа,писмен ми македонецо.
Мило девојченце-кокиченце (ако си стварно женско), немој да си дозволуваш да ни продаваш басма овде како и сите други твои плиткоумни сонародници. Ако зачленувањето на овој форум ти е со цел да ни солиш памет можеш уште сега да си ги собереш парталите и да те нема од кај што си дошла, јасно..?

Те тие први не "признале" те не знам што...
Кој нормален во целиов свет признава држава без да и го признае народот и јазикот бе тапоглавци..?
Што признавте, земјата ли, реките, или воздухот..?

А, Русија само заради вас и милиот Жељу не призна, нели..? :pos2:

Сте не "поткрепиле" за влез во НАТО и ЕУ..?!? :uvo:
Не бе вие стварно немате грам мозок...
Со таа ли цел беше Прванов сега кај Папуљас..?
Со истата ли цел државниот ви архив (којшто им забранува на светски релевантни историчари како Росос да истражуваат документи во него) и подаруваше документи на Дора Бакојани да издава книги што демек ќе ни покажеле дека не сме Македонци..?
Ти си погледнала ли некогаш пренос или снимка од ЕУ парламентот да видиш што зборуваат вашите мнооогу образовани и паметни пратеници таму за нас..?

НЕ НИ ТРЕБА НИКАКВА ПОМОШ ОД ВАС, БЛАГОДАРИМЕ АМА НЕ..!!!

Приберете се редно време ви е...
Ако сакаш искрен и фер однос прво разгледај кој и што изнапишувал овде предходно пред да си се ставаш во ист кош со тоа ѓубренцето од погоре,..

...а ако не...

...си знаеш ти, ај нема потреба да ти кажувам. :wink:

V

VeniVidiVici

Гостин
Wow... :pos2: За ние да бидеме со вас на орото треба да се вратиме 50 години наназад.... Кој паметен би го сакал тоа?
На какво оро сте вие бре бугарчиња? Од Европска Унија ви ги суспендираа сите фондови заради најголема корупција во Европа, ви ја затворија Козлодуј и сега плаќате струја колку платата што ви е.
Каква корист имате вие од ЕУ, освен што ви ебаа мајката?
Не сакам да ми одговориш уствари, не сакам да читам бугарски, ми се повраќа од вашиот педерски јазик.

Член од
24 март 2009
Мислења
45
Поени од реакции
1
Wow... :pos2: За ние да бидеме со вас на орото треба да се вратиме 50 години наназад.... Кој паметен би го сакал тоа?
На какво оро сте вие бре бугарчиња? Од Европска Унија ви ги суспендираа сите фондови заради најголема корупција во Европа, ви ја затворија Козлодуј и сега плаќате струја колку платата што ви е.
Каква корист имате вие од ЕУ, освен што ви ебаа мајката?
Не сакам да ми одговориш уствари, не сакам да читам бугарски, ми се повраќа од вашиот педерски јазик.
Аман от такви дрвени философи кат теб:pos2: Такива како теб и оноj над твоjoт пост ние во Пирин ги бричем на суво:vozbud:Вие неможете ред да си ставите по западнио брег на Вардаро а си тргнал да се праиш на стручен за работи коj и поима немаш ;) Аj олабави и кажи нешто свестно пред да солиш памет за тоа или она....:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom