ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Има две теткици шо возат за ЈСП. И двете се квалификувани за на рели, така да пазете се во 22 и во некој од оние од 60 нагоре што одат:)
Вчера кога идев накај центар, автобусот угаси 4 пати. :tapp:

Има две теткици шо возат за ЈСП. И двете се квалификувани за на рели, така да пазете се во 22 и во некој од оние од 60 нагоре што одат:)

има и една што вози 35ка

Ја иам глеано една 31 шо вози
ќе го превртеше автобусот за малце,на тоа кривината кај градинката у Драчево шо е:nesum:

има една теткица и седмица шо вози.. коа идам на факултет ако ја видам неа у автобус се молам безбедно да стигнам само нишо друго...

И сеа испадна дека пола возачи во ЈСП се жени?

Не бе...
2-3 се само ама ги мењаат во различни автобуси.

За таа што вози 35ка знам дека е албанка по националност, иначе е средно висока ,слаба и смеѓа накај плава коса :)

Таа што вози 22 е од Волково ако мислиме на истата жена..ниска со црвена коса :nesum: со нејзе цел град ќе го свртиш за 20 минути..жената не е здрава лета со автобусот некат кога ваќа кривина и на тротоар се качува без да намали брзина:vozbud::vozbud::vozbud:

Toa se profesionalni vozaci koi se zemeni od F1 ali pred toa bea u nascar a 1 god pominaa u WCR da se doobucat i osvoija mn nagradi, a edna od niv bese i na paris dakar za vozenje kamioni se jadese so toj rusinot(mu go zaboraiv imeto:toe:)ali na kraj izgubila se stepala so suvozacot nejkel da menja guma go mrzelo.

еј тетката од 22ка е најдобра бе. автобусот фул, ама онака сардини едни врз други, а она мртва, ладна со смирен глас: Ајде за уште двајца место направете, греота се...
Човече, ко мантра да и тоа... А луѓето во автобус ќе се испотепаа :))

7 теткици возат за ЈСП, три од нив беа во Сител во некоја емисија пред некој ден

Ме нервира тоа што секој училишен ден кога идев со седмица до железничка,секој ден пукаа петарди у автобус и беше бетер од кочина:tapp::tapp:

има и една што вози 35ка
има една и седмица чиста вози

Во 41 коа се враќав од Драчево...тој кретенот ќе се лупнеше со еден огромен камион пошо возеше 300 на саат :tapp::tapp: :nerv: клошар глуп

ме нервираат трките на 2 со 12 или 22 ЈСП со 22 приватна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom