Ова детето од Битола имало хронична болест на белите дробови.Фарбало коли и имало мака со години и страв од доктори,ни еднаш не ошло па го однесле ко почнало да повраќа делој од белите дробови.секој починат по болнициве го ставаат на листатат починати од свински грип
као да пред тоа немаше по некој кој ќе почине поради било какви околности ...
Ко сте офци.Ја денеска се вакцинирав конечно па до сеа немам никакви проблеми и слично така да вакцината си е во ред барем за мене
а што ти да не имаш подобар предлог за заштита ? секакви луѓе се среќавам соработувам од кај да знам кој каков еОва детето од Битола имало хронична болест на белите дробови.Фарбало коли и имало мака со години и страв од доктори,ни еднаш не ошло па го однесле ко почнало да повраќа делој од белите дробови.
Е тогаш веќе било касно,а ни г од грип немало.
Ко сте офци.
Незначи дека одма ќе имаш проблеми, можи ич ништо да не ти биде, но го нарушува имунитетот, предизвикува стерилитет, шизофренија и други болести.Ја денеска се вакцинирав конечно па до сеа немам никакви проблеми и слично така да вакцината си е во ред барем за мене
Незначи дека одма ќе имаш проблеми, можи ич ништо да не ти биде, но го нарушува имунитетот, предизвикува стерилитет, шизофренија и други болести.
Абе како не бе воа глупостиве што верувате на се ви го исушија паметот така беше и за вакцините кога излегоа за туберколоза,заушки се вадеа вакви муабети нечинат не се здрави предизвикуваат шизофренија па после сите ги примија па сега тие болести се истребени така ке биде и ако се најде вакцина за сида нечини предизвикувала болести глупости вакцината е испитана и не смее да се пушти во употреба ако предизвикува вакви работи мислете малце со главата што зборувате а еве до сеа и секс имав со женсками
Go ima po apteki,rastvor so morska sol ,ima i vakov so ime Marisol.Marisol? Domashno napraven rastvor ili poseben so go prodavaat vo apteki?
Ne postoi dokaz za vakvi bolesti ,65 milioni luđe se vakcinirani dosega bez posledici i ako predizvika toa će bide kaj 1-2 na milion luđe a veće sega smrtnosta od svinskiot grip e 6 na milion.Незначи дека одма ќе имаш проблеми, можи ич ништо да не ти биде, но го нарушува имунитетот, предизвикува стерилитет, шизофренија и други болести.
Ако не постои доказ за тебе вакцинирај се.Ne postoi dokaz za vakvi bolesti ,65 milioni luđe se vakcinirani dosega bez posledici i ako predizvika toa će bide kaj 1-2 na milion luđe a veće sega smrtnosta od svinskiot grip e 6 na milion.
Pogolemi se šansite da ni se sluči nadvor nešto na ulica nego li da bideme toj eden što možebi će ima posledici od vakcinata.
Ете за причината на смртта на 25 годишното дете од Битола - бессрамно излажаја, за то треба да одговара некој.Ако не постои доказ за тебе вакцинирај се.
Ако нема последици од вакцинита зошто не гарантираат, туку викаат на свој ризик се вакцинираш.
А колку умираат од сезонски грип запознаен си. И од каде таа информација 6 милиони, ако му верувате на медиумите незнам до кај ќе стигнете.
Па не е работата за мене, јас ке се вакцинирам, туку да се зборува за некакви несакани последици е нелогично бидејки не постои доказ за такво нештоАко не постои доказ за тебе вакцинирај се.
Ако нема последици од вакцинита зошто не гарантираат, туку викаат на свој ризик се вакцинираш.
А колку умираат од сезонски грип запознаен си. И од каде таа информација 6 милиони, ако му верувате на медиумите незнам до кај ќе стигнете.
Оваа вакцина штити и од сезонски грип.Ако не постои доказ за тебе вакцинирај се.
Ја денеска се вакцинирав конечно па до сеа немам никакви проблеми и слично така да вакцината си е во ред барем за мене
НЕМА баш поради тоа ...Ова видео го исфорсираа и го испамираа триста пати.....абе деца-Нема безбедна вакцина,а девојчето најверојатно имало некоја болест прикриена мили некој проблем па се случи тоа.
Така е и мене докторот ми рече треба да поминат две недели за да почне да штити вакцинатаОва видео го исфорсираа и го испамираа триста пати.....абе деца-Нема безбедна вакцина,а девојчето најверојатно имало некоја болест прикриена мили некој проблем па се случи тоа.
Браво...ете свесни граѓани,се вакцинираа и ЕТЕ шлапаа параноиците бакстер вака бакстер онака ИИИИ ништо
Оваа вакцина штити и од сезонски грип.
И сите вакцини имаат сајд ефекти...луѓе бре па на крај краеви имуниот систем се стимулира...
И да уште нешто...и покрај вакцинацијата немате гаранција дека нема да добиете грип...барем наредните неколку недели..
Таман е....вакцината не е во ред за оние кои имаат ПАРАНОЈА:pos2:
да..минимум,аза да имаш ДИФЕНС.Така е и мене докторот ми рече треба да поминат две недели за да почне да штити вакцината