Пост на кој сте се изнасмеале

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Wannabe Sarah Palin
Misirkov напиша:
Сега изелгува на површина дека ова е бременост со умисла и од очај, за да се створи олеснителна околност пред судот. Лекарите утврдија дека жената забременила еден ден пред да влезе во притвор.

Во периодот помеѓу претресот и приведувањето кој беше во времетраење од еден месец, притвореничката се советувала со адвокат. Се договориле да се обиде да забремени за да апелираат до судот да ја остават на слобода.

На 40 годишна возраст, ретко која жена може да забремени но уште поретко може да носи нормален плод или да роди нормално бебе (женава веќе има две деца).

Финатата е што никој не знаел дека осомничената е бремена до 20 јануари 2011 година, кога почнаа да се повикуваат новинарите на А0 за да го дефокусираат вниманието на јавноста односно да го скријат криминалот на Велија Рамковски зад неа. И јасно многумина се фатија на емоции за “нероденото бебе’’, некакви сојки од СОНЖ вчера дури излегоа пред судот да протестираат итн., итн.

Уште поголема манипулција како ова со бременоста се прави сега за да ги убедат другите уапсени да се бранат со молчење. Дел од нив се измамени, а дел потплатени за да молчат. Тие што ќе се бранат со молчење ќе бидат набедени од адвокатот на Велија дека се виновни, а истговремено за Велија ќе аргументира дека е невин.
40 годишна успеала со умисла ден пред одење во притвор да затрудни се тоа со план на Велија.
:icon_lol:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Wannabe Sarah Palin

40 годишна успеала со умисла ден пред одење во притвор да затрудни се тоа со план на Велија.
:icon_lol:
:pos:
И зачнала ден пред притвор со ху баба ху.
Драги мои ако незнаевте има жени кој кога и да посакаат остануваат бремени.Бонус не жалат ако се случи нешто на плодот.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Ма остајте ги уште мислат дека штркот ги носи децата па нарчале од штркот едно кога виделе полицијата на врата... свашта

B

BooBojan

Гостин
Темава http://forum.kajgana.com/newreply.php?do=newreply&p=2352593
Одлични искуства.Очигледно ние македонците сме доста големи прдловци. :pos2:
И еден од посмешните постови.
икањето не е непристојна работа, земи воздух и држи го 10 секунди ќе ти помине одма
Кај има поубава работа откако ќе натегнеш на екс поголема количина пиво да се иждригаш ко коњ, филинг на векот е тоа.
Не прдете под јорган ако се покривате преку глава....еднаш ми се деси не знам како извадив жива глава :icon_lol:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Кога не знаеш нешто прашај си админите се знаат

Zocemush напиша:
Ke Ve molam da mi pomognete, da mi kazete ime na firma za proizvodstvo na pecurki. Vo blagodaram odnapred :)
Тема: Прашања (до администраторите) и одговори (од администраторите) - корисничка поддршка
Мислења: 1

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Кога не знаеш нешто прашај си админите се знаат

Тема: Прашања (до администраторите) и одговори (од администраторите) - корисничка поддршка
Мислења: 1
Добар е момакот, барем се заблагодарува „од напред“
:wink::pos2:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
И јас не знам како го најдов постов, ама солзи ми потекоа од смеење. Ко боже факултет студирав ама не знаев дека се оди во затвор за предизвикани стравови кај народот:pos:
Ја ќе ви кажам Дуле како ви погодува. Никогаш немам отидено кај него, нити пак мислам да одам кај некого, оти сите се жива превара. Имено Дуле гатачот, пред 1-2 години лежеше во затвор, поради предизвикани стравови кај народот, со предвидување дека ќе има земјотрес и ќе се сруши новиот мост во Велес. Немаше земјотрес, и не се сруши мостот. Друга работа Дуле гатачот пред да ви закаже сеанса, ве тера да оставите број телефонски, адреса домашна и сл. Тој после тоа испраќа т.н шпиуни кој испитуваат се за вас, вашето минато, од кај сте шо сте. Од кога ќе дознае се за вас, тогаш ве повикува, и ви го кажува она што вие го знаете. Не бидете будали. Сељаци ко Дуле, треба да се бесат.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Аполон напиша:
И во Христијанството Бог е во тебе. Види ако немало тркало, немало да има ништо понатаму.
и тука следува одговорот на DBack во темата прашања за атеистите

DBack напиша:
Точно, ама е и на небото, и те гледа све што правиш и ќе ти ебе пиперот ако нешто заебеш од тоа што ти рекол... Мнооогу поразлично од „Бог е у мене“.

Член од
16 јули 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.034
Тема:Четирите јавачи на апокалипсата на улиците на Египет

Апокалипто:
Apokalipto напиша:
Каде- 4те? Кога само една бедна рефлексија налик на јавач се појавува на стаклото од леќата?

А кога сме кај Египет мене ме загрижуваат и плашат јавачите на дипломатски автомобили кои прегазуваат невини луѓе:

после ова нема да ме чуди ниту Буда, Исус и Мухамед да излезат со коњи по улиците...
Цитатот на :wild dolphin
wild dolphin напиша:
јас ништо тука не гледам освен масовен протест, никаков јавач!

кога се постираат вакви видеа треба да се стави и минутажата на која треба да пазиме.
Ѕвер!

Kajgana Shop

На врв Bottom