Музика за добра журка!!

• Креатор на темата Креатор на темата Jordan Rudess
  • Време на започнување Време на започнување

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Утре правам журка за роденден. Кажувајте некои добри песни за журка.. Нешти YU, македонско, турбофолк :icon_lol: , рок.. Темата нека биде и за предлог музика за живи свирки.. Слаткар строго забрането!! Друго кажувајте што било :smir:

Ме мрзи да ги пишувам сите.. Еве нешто за почеток од мене.. Сугерирајте што да исфрлам .. да додадам
12313667.jpg

Не не` викаш нас? Срамота.

Ајдемо Вико, овие песни ставјај ги и утре сакам убаво да си поминем :D

Стави ги двете песни на Партали и по избор нешто од RHCP, Архангел - Чудесен свет

А и обавезно за Среќко :

и за Мики:

Се шегував за погоре, :), само мој совет ти е да напикаш српски песни во плејлиста затоа што иако мислиш дека повеќето другари/ки не ти ги слушаат, ќе се изненадиш кога ќе видиш дека сите песни ги знаат и дека дури ја надгласуваат песната. :wink:

Ајдемо Вико, овие песни ставјај ги и утре сакам убаво да си поминем :D

А и обавезно за Среќко :

Ај пратија ако ја имаш.. Другото стави горе доле + Мои су другови и Ритрам да те питам :vozbud: по сугестија на мики

Да буци, разочаран си? :back:

И ќе има уште упад на турбо фолк т.е.

:pos2::pos2::pos2:

Ако не га слави сам могуќе е:helou:Иначе не веруем дек би не изненадил со турбофолк:nesum:

Да не бидем офтопик - абе стаи ја абер македоншето, и нафурај дугме и чорба поише:smir:

Дааааа чорба чорба!!!

А и Морнар со Чорба:

Би избацил Скандал и Пази се од мене пошто се за нигде и воопшто не се вклапаат со останатата музика.
Би ги додал Либар од Џибони , It's my life - Bon Jovi и можеби за девојките нешто од типот на Breakfast at Tiffany's од Deep Blue Something и Iris од Goo-Goo Dolls.

оф топик - ја би ставил нешто брутално да испокршимо масите у сити, јеботе =)
Ја би додал Pocket Full Of sunshine(Наташа Бедингфиелд), Use Somebody (kings of leon), Линкин Парк(постарите албуми, по твој избор), Heart Core (архангел), и со тој би намалил автоматски српското...
п.с Стај нешто по-споро, да изгоримо по некоја цура...
отприлика овој би било мојот предлог...па, видимо се тамо утре..

Илда Шаулич - Стани душо да те испратим (ОБАВЕЗНО, не ја испуштај !!!!!)

И се што ќе најдеш од Оливер Драгојевич, Мишо Ковач и Жељко Самарџич (ова за загревање), па од таму преминуваш на Аца Лукас, Цеца, Брена, Синан и остала екипа. И од како сите едно убаво ќе се примат, тогаш вртиш нашо Гоце, чочеци ова она .. Еве ти пар наши песни.

- Ај да беше стрела песната
- Ќе се сторам Ѓавол злобен
- Нели ти стига мојата младост
- Ќе пијам ќе лумпувам
- Не кани ме
- Жаклина
- Јовано Јованке
- Отвори ми Бело Ленче
- Македонијо Бисер Балкански
- Доста време ерѓен одев
и т.д т.д.

Ова ти е за права цајска роденденска прослава. Среќен Роденден пријателе и убав помин ..

Би избацил Скандал и Пази се од мене пошто се за нигде и воопшто не се вклапаат со останатата музика.
Би ги додал Либар од Џибони , It's my life - Bon Jovi и можеби за девојките нешто од типот на Breakfast at Tiffany's од Deep Blue Something и Iris од Goo-Goo Dolls.

Пази се од мене - Билдерска песна ;).. А да џибони може, Its my life веќе е во репертоар, а може нешто да се стави и за понежниот пол.. ќе побарам нешто по слушано во Паланка.. фала

оф топик - ја би ставил нешто брутално да испокршимо масите у сити, јеботе =)
Ја би додал Pocket Full Of sunshine(Наташа Бедингфиелд), Use Somebody (kings of leon), Линкин Парк(постарите албуми, по твој избор), Heart Core (архангел), и со тој би намалил автоматски српското...
п.с Стај нешто по-споро, да изгоримо по некоја цура...
отприлика овој би било мојот предлог...па, видимо се тамо утре..

Брат плаќа ја емпут шоја на забава.. ризик ми е да ставим и нешто брутално.. Линкин Парк - numb i faint идат у реп.(ќе ги биде за лудеање :D), Heart Core да, тачно..нешто споро треба :icon_cool :pipi:

Илда Шаулич - Стани душо да те испратим (ОБАВЕЗНО, не ја испуштај !!!!!)

И се што ќе најдеш од Оливер Драгојевич, Мишо Ковач и Жељко Самарџич (ова за загревање), па од таму преминуваш на Аца Лукас, Цеца, Брена, Синан и остала екипа. И од како сите едно убаво ќе се примат, тогаш вртиш нашо Гоце, чочеци ова она .. Еве ти пар наши песни.

- Ај да беше стрела песната
- Ќе се сторам Ѓавол злобен
- Нели ти стига мојата младост
- Ќе пијам ќе лумпувам
- Не кани ме
- Жаклина
- Јовано Јованке
- Отвори ми Бело Ленче
- Македонијо Бисер Балкански
- Доста време ерѓен одев
и т.д т.д.

Ова ти е за права цајска роденденска прослава. Среќен Роденден пријателе и убав помин ..

Ќе има и едно вакво цд од еден другар :mist:
Ќе видиме од атмосфера.. ништо чудно да свири и Бисер Балкански и Послушајте Патриоти :icon_lol: Фала пријателе :)

Важно
Забавата ја правам со *Sweetheart*.. Нате кажувај нешто по твоја желба :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom