Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Дали имало ѓејој во Атлантида и Лемурија?
Јесте да! И тоа како!
:pos2::pos2::pos2:
Имало бе....од нив настанавме ние а и гејскиот ген е од нив.
и ДА НЕМА ДИСКРИМИНАЦИЈА,има ли случај некој геј да биде избркан од работа,малтретиран...такво нешто нема, а за еден геј(и тоа платен) не вреди да се замараме.
Има, ама кој да се жали? Каде да се жали? А повеќето се кријат и се преправаат хетеро баш заради тој ризик, да не го загубат работното место.
Кои се бе тие видови на животни кои практикуваат хомосексуалност?
Мора да се во загрозени видови.
Аууу значи во геј пар детето ќе има поголема толерантност одколку во нормално семејство? хехе
И јас сум за детето да не остане само, туку да си биде со МАЈКА и ТАТКО, да почуствува МАЈЧИНСКА љубов а не да ги гледа неговите родители топли браќа како се гушкаат и сексаат.
Чудно ми е зошто фенемистите на форумов ги нема во оваа тема, пуздер ги прават, неспособни биле да одгледат дете кое ќе биде толерантно...
Сега треба да ти сервирам се на сребрена чинија? Имаш интернет, провери. Не вадам информации од глава. И да, би било потелерантно него од обично семејство. Баш поради дискриминацијата во општеството, геј паровите како родители се однесуваат поблаго кон децата отколку хетеро двојки. Да не разглабам, ти реков, ПРОВЕРИ, зошто сега за сега збориш само на памет...