Де де де, само го*на да се јадело, какви фецеси шират реа низ македонскава сцена, вие за девојчево се фативте, ок изледа, прави музика аналогна на нашата ''перфектна'' сцена и само ''влегува'' во нејзиното сивило, гласот и е ок бар по мои вкус и поставедни стандард и што се тиче мене, ок е .
Кога ке ми текне на Орнела која увек ме става во дилема дал сликата ми е на wide или на Бојана и остали хррк Пу певаљки што уз експонирање удираат на тешка бламажа, оваа е топ
.
Oнаа, '' Секој Ден '' и ја утепаа од вртење по тв станициве и бар од таму што гледам, владее некое универзално мислење дека песната е доста квалитетна, од текст до мелодија и начин на изведба .
Еднаш ја начекав на А1 на интервју, имаат седвичара у Кавадарци мислам, работи таму, добро им иде бизнис, заработуе и вложува во своја кариера, и сеа ти доаѓа некој копиљ што стиска бубулици на тастатура и мама му го брише газето, има 105 кила, смрди на пот небањат 4 дена дел од WOW генерацијата и те кења на форум, ваооув, капирате дека сте ирелевантни мравки, нели ?
п.с. Друго ме интересира
, од кај тоа дека е за Слаткар наменета песната, дека не начекав нешто такво на темава .