Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да ти ебам информираниотЈове Ќурчиев нов играч на Милениум, а?![]()
И да ти ебам информираниотАко успееме да го регистрираме да.Се повреди Даниел Милановски, и нема да игра најмалку 1-2 месеци па ни треба друг играч
![]()
Како што јас дознав, треба денес во Струмица да дојде, а ако клубот успее да го регистрире ќе остане тука.Епа само ти ли бе да бидеш информиран, мора малку и јас твоја школаВчера си зема исписница од Овче Поле, од таму знам... и ми кажаа дека во Милениум ќе играл
![]()
Саа треба службено право шоСекој со свое мислење, но јас мислам дека Дани е подобар од негоМу посакувам најбрзо можно заздравување од повредата, и го чекаме пак да се врати.
Утакмицата со Вардар Центар е одложена, со објасување дека многу болни играчи имал Вардар.
Саа треба службено право шо![]()
Ми не викам јас за тии само, било кој и да се, а ако се болни нека одложат 1 недела понапред а не денескаКак службено, ја да беее на Милениум играчите болни?
Тимче беМи не викам јас за тии само, било кој и да се, а ако се болни нека одложат 1 недела понапред а не денеска![]()
Ми не викам јас за тии само, било кој и да се, а ако се болни нека одложат 1 недела понапред а не денеска![]()