“Скокање“ од врска во врска

Ne znam dali e pozitivna ili negativno vo sekoj slucaj spored mene ne treba da se izbrzuva za vrska...ako si razocaran od edna vrska ne znaci deka ke ja prebolis prethodnata ako si fatis sledna devojka....sepak prvo razmisli za bilo sto i da pravis:pipi:

Јас лично на феноменов му викам сериска моногамиа ... Знам дека кај мене ко ке си ги покажи рогојте е заради то шо знам дека предходната врска била катастрофа .. а сепак ми треба некој до мене .
Апсолутно не оправдувам такво понашање од никој па дури ни од себе пошто е процес на перпетуално повредување на луге ... Заклучоци за тоа што се сјебало предходно не се извлечени , што значи дека и во новата врска има шанса да се повторват грешки ...
Јас не го прам за преболвање ... тука заради навиката да имам некој до мене . :kesa::kesa::kesa:
А како што реков .. апсолутно е неоправдано .

секој си знае за себе...лично за мене неможам... доколку девојката ми значела, и да сакам неможам

Еден месец да се видам кај сум шо сум...па после можи на ново

Пеперутката порано леташе од цвет на цвет, без да се сврти наназад и без да ужива во она што она најмногу го сака - слободата. Луѓе летајте додека можете и кога ќе сте спремни за нов почеток, тогаш почнете врска, тој што ве сака ќе ве сака и сега и понатаму, не влетувајте одма во врска, самиот збор кажува дека поради нешто а не љубов сте во таа наредна врска. Пеперутката ужива летајќиии:pipi:

мене повеќе ми личи на пубертетска појава, или касно-пубертетска појава :tv:
мислам дека не е толку страшно колку што звучи за денешно време. има и бетер :)

Jas sakam koga ke raskinam so eden da najdam drug i sekos e taka bidejki dosadno mi e bez decko ili muvac. inace jas mislam deka sekoj za sebe znajt dali mozi vo nova vrska ili ne kaj mene mozi oti mnogu lesno gi preboluvam vrskite :D :) mwa

Jas sakam koga ke raskinam so eden da najdam drug i sekos e taka bidejki dosadno mi e bez decko ili muvac. inace jas mislam deka sekoj za sebe znajt dali mozi vo nova vrska ili ne kaj mene mozi oti mnogu lesno gi preboluvam vrskite :D :) mwa

Да си со дечко или мувач за да не ти биде досадно:pos2: Добро и не ме чуди ако имаш 13-14

Душо коа ке пораснеш, да си најдеш ЕБАЧ, тој е вистинскиот човек за тебе!

Додека не ја преболам не влегувам во врска залудно е :tapp:

мн ми се бендисува мислењето затоа што сигурно станува збор за личност кое се бори самито во себе и нее некој мекуш па да бара утехи во туѓи прегратки..И јас не го оправдувам тоа скокање од врска во врска затоа што е мн потешко,замислете се бацувате со друг/а а во срцето друг/а лелелле мајче...една минутка нема да издржам во таква ситуација..кога ке помине еден период друго али од одма не фала не сум ничија утеха па не ми ни треба.способна сум сама да надминам тие кризни моменти..затоа тука се пријателките,шетањето и новиот налин на живот...

Секој со различен карактер,секој со различно мислење:toe:

Искрено не би го сторила тоа.А зошто?како ке влезам во друга врска ако не сум го преболела бившиот?самата себеси ке се лажам а и него дека го сакам и такви работи.
Имав една другарка која раскина со дечкото со кој одеше пола година и веднаш се фати со братот на заедничката другарка.Кога ја прашав зошто го сторила тоа таа ми кажа дека многу и се допагал тој (а искрено го знам типот на момци кој ги сака таа)кој лаже таа?нас или себеси...Што се вика до вчера кубела коси за веке поранешниот и дечко а веднаш преку нок да засака некој друг.Ајде бе:tapp:
За да влезам во друга врска ке треба прво да бидам сигурна дали сум подготвена за тоа и којзнае за ново љубовно разочарување доколку не ни успее.

e pa ponekogas e potrebno i toa,zavisi od situacijata...

Имам еднаш во средно скокнато, од врска во врска, и се наденав на оградата:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom