Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Кајгано,
вечерва нема кај да се иде, надвор врне.
Фудбал не глеам вечерва, осеќам ќе биде досадна утакмица ма не грешка сум ова ќе биде досадна вечер. Некој си може да си шеткара а јас не можам ни до онде да излезам, интересно нели ? Ама кој ми е крив што неам кој да ме дружи кога јас сакам.
И тоа, не знам што друго да те замарам, углавно досадно е. Ќе одам да јадам сеа, па за после ќе видиме, ваљда ќе се глеа некој филм или ќе се легнуе у 10 саат.
И да најјако е кога ќе прашаш кога отприлика ќе си дојдеш, да ти одговорат сега ќе дојдам дома па пак ќе излезам. Или у превод би било, не верувам дека ќе си дојдам дома вечерва.

Ај доста е, до наредно видување поздрав и секое добро :back:

M

Mussolini

Гостин
Кајги, пред мене стои долга вечер... освен ак не ми се преспие... -.-"

забравих и да ти кажам оти вонка времето е мн убаво... дожд си врне, јас до саа спијах... абе да тее кефа да спиеш :pipi:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Фино културно и сериозно се објаснив дека не сакам повеќе да слушнам за тоа и готово, затоа што ако се продолжи повеќе нема да бидам фин културен и пристоен готово.
Бев на роденден и еден од гостите објаснуваше како ја започнал вечерта со пиење на неколку места и во последното место кај што бил не се сеќава на ништо. Кога се разбудил сабајлето нашол клучеви од автомобил во неговиот џеб кои што немал поим од кај ги собрал, и ден денеска не знае чии биле тие клучеви, ги вратил таму пред врата ги оставил. Е тоа е животна случка.....
Надвор истура дожд Ќе гледам некоја епизода од Дексстер и ќе си легнам, нема услови за ништо друго тоа е.
Уживанција туширанција леганција.......

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Драга Шенка,
Овде се дешава собиранка.
Ете и ја сум овде, кажи шо да пишам... Види вака.... Чеј да изменам мислење...

Значи у моментов се тепам со статус кво, се онадуаме шо би рекла Новинарка, а остали пијат и се дружат у овоа вечерно дождливо попладне.

Измени по шести пат: Ми рекоа дека и ја пијам.

Едит на ента, шо би рекле овие со матурата: Коментар ќе и стаел.

Абе, колку пати по ред може да се едитира док ги напуниш сите приватни пораки на профилине?

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ете и ја сум овде, кажи шо да пишам... Види вака.... Чеј да изменам мислење...

Значи у моментов се тепам со статус кво, се онадуаме шо би рекла Новинарка, а остали пијат и се дружат у овоа вечерно дождливо попладне.

Измени по шести пат: Ми рекоа дека и ја пијам.

Едит на ента, шо би рекле овие со матурата: Коментар ќе и стаел.

Абе, колку пати по ред може да се едитира док ги напуниш сите приватни пораки на профилине?
Aбе.. добро ај и јас сум тука ама мање више важност има ама нема врска.. како и да е.. јако е човече еееј, трансои паѓаат, луѓево се пијанчат абе ко у кафана да сме.Закоон.И тука као Марио ми мења мислење а виктор вика дека некој го замара али и тоа не е од некоја важност.Иииии озборувања.. ауу, капачиња.. нема везе ај.Се откачуем.Чао, имаш поздрав од Марио и од Вокеров.Ај, ај.
Едит: Најтвокер де, да не се вреѓа:P
A да, и Кате си ги соблече штиклите..

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
Драга :)
Искречив све во плаво, врне дожд и ќе продолжи:) , и сакам! :)
И све тоа ме прави најсреќна (:)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Passed down to you...
The host is here... One thing I must elaborate: No more boonar, wine or any alcoholic beverages im das sobeerankah. It kills the youth... Ма шо пишуем коа е јасно. Тие шо шитнаа, пропуштија.

Со саѕс Саладин (курац ми се заеба ленгвиџот)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Вии сеа вака... Ти располагаш со богат масерски кадар на твоите жути страници. За сите видови спондилози, сколиози, укоченост у кичмата и ако братот му ја скрши кичмата, обратете се кај нив - Животот е многу полесен со Донот и со Пауер мкд. Они се највечи масери у маало. Знам... Не живеат баш у твоето маало. Ни у моето. Ко необработени сме. Све е убо. Гоце Арнаудов и Вијолета Томовска треба да победат на Макфест 2010.

Status quo и Бијонси се во врска.

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
драга
стварно глупав ден. врне, грми...излегов и се покајав :nesvest: лом се напраив. отсега кога врне, нема шанса да излезам.
ај сеа одбери некој филм и идај кај мене

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Драга Шенка,
Собиранката се префрла кај L -A -V :)

Сакаш бугарско?
- Зависи кој жанр...

T

theTinule

Гостин
Се осеќам ко да не сум ти пишала вечности. Морам да ти се испразнам.
Многу ствари се десија али ме мрзи да ти раскажувам -.-
Се у моментов си се осеќам исполнето, олеснето, среќно, се најубаво :)
Шпартам цел ден наваму натаму. Свирев клавир денес, можеби и од тоа поубаво се осеќам. Сите ги сакам! Ми доаѓа да ги гушнам сите шо ги знам и да си заплачам од среќа!! Времево е прекрасно! Ми праи кејф и тоа. Сум се здебелила пак! Тоа баш и не ми праи некој посебен кејф, али со оглед на фактот дека нема да мрднам нигде освен до смотанион Охрид, топ! Не се смарам воопшто! Ми се враќаат убави сеќавања. Ми се вртат убави песни низ глава. Успеав да ја видам Сандра. Ме смири и она. И со Цале успеав да се видам. И тоа ме изпорадува. Натја ми пишала од Грчка, и тоа ме израдува. Незнаеш! Се наполнив со радости и среќа, сега можам сите да ги поднесам! Сега сум најнормална. Не сум ко вчера да се дерам на секој што ќе ми прозбори. Тината вчера беше друга. Тината денес е друга. Не се смеам. Не се кикотам. Среќна сум :)
Осеќам дека летово ќе ми биде најубаво до сега :) Сега ми фали уште грејт гиг ин д скај у позадина и знаеш како ќе се осеќам?! ЛЕЛЕЛЕ! Прекрасности! Ми доаќа да заплачам од среќа! Ја видов генералната слика. Прекинав да гледам во деталите. Гледам како животот ми е прекрасен и како сите, буквално СИТЕ што ги знам го прават да ми биде уште поубав. Иако има џеркови меѓу нив што знаат да уништат некој момент, ама се исплати, зошто дознавам какви се, дознавам кои им се намерите. Иако мислат дека пијам нафта, си ги сакам јас :)
Сега, конечно, сум во стање да си го избришам фејсбукот, т.е. овој пат не го деактивирам, туку бришам слики, забранувам коментари. После ова, враќање, АМИН! :))
Ќе ми користи летово да си играм покер ко нема да ми се спие xD
Него замре градов...Сеа се враќам накај дома, жив чоек нема по улициве, страв да те фати. Или можда од времево е, па сите по доми се прибрале? Не бе шомие? -.- Нема шанси!
Ај отидов јас да си плачам од среќа :D
Мрш ај! xD
А да, и да ти кажам дека малце ми е криво шо не отидов вчера на това собиранката -.- Убао било по кометариве кај тебе приметуем. Таа Оле па, вчера најде роденден да слави. Ајде...нареден пут -.-
Секој пут викам „нареден пут“
Ај идам сеа да боришам глупостите тоа -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom