Кај си ма Жолта?
Од коа неаме пишено а? Ехееј колку работи се десија. Не знајш мор.
Ко прво, и најбитно. Фала му на Бога шо се добри. Незнам дали ке поднесев нешто да им се десеше. На денот на славата. Ги пазел. Важно си дојдоја дома. Здрави и живи. Уфф, она маљоно. Да го изедиш. Другата недела сите се собираме дома, знајш, празници ово оно, сите роднини од сите страни на светов ми се чинит се собраја ова година. Аку, за убо да е. Шо е убо кај сите е.
Нова марама иам. Од мама е, ама ко моја да е. Се разбираме. Дома конечно малце мир после 2-3 недели. Елката ја накитивме, сеа само да пораснит малце за да може Дедо Мраз дарови да реди. Ехее, колку барања иам за Нова година. Не мојт толку да пораснит елкана. Штета. И в соба си накитив. Цакано е ептен. Најмногу.
И така, си се распуштив јас од нашколо, оцени се пишет такви работи. Амор потешко било да ги зачуваш старите оцени отколку да поправаш. Ум за другата година, ќе почнам со помали оцени и после ќе поправам. Joke. Ама хемија ме умре. Незнам, незнам хемија, речи и да не ме станвит секој час
Друго?
А да, проклета је Америка. Се надевам дека ке е. Али имат време за то. До април. До април ке ми горит глата, од април до август ќе ми чадит. Или обратно. Ќе видиме.
Декември пријатно ме изненадвит да ти кажам. Забави и смеење колку сакаш и колку нејќиш. И гужви. И пеење. И туркање. И тетераење по пат. И смеење за чабе. Кај и да е сликање со перверзнион Дедо Мраз. Уш само да одлучиме каде за Нова Година, и мирно ке спијам.
Зш досеа insomia имав од таја пуста нова година. Нек поминит веќе.
И така, одам сеа да пишам писмо на непознато другарче. Hehehe.
Се пулиме Жолта, в година. Можда и ке ти пишам уш еднаш годинава. Ќе видиме. Ак ме привлечиш:back: