Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга
се уште не знаеме каде за Нова Година :nesum: дај некој предлог оти ќе се испотепаме. инаку ти каде за новава? ај заедно да одиме. денеска за малку ќе се степавме со “џукелине“ ама дојде директорчето и се се среди. ај ќе видиме понеделник. заминав да јадам, да спијам и вечер излегувам ајт чао:back:

Драга погоди што!!!

Од кога сум роден, па се до сега роденденот ми има варирано во различни денови. А бидејќи е еден ист датум =>
Понеделник = Вторник
Вторник = Среда
Среда = Четврток... итн.
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Туку остај тоа сеа, петок е денес! После часови кафенце/чајче во Пипл. Па вечер малку на одлепување некаде и то.
Не знам што ме чека денес у школо и онака касно станав. Али битно си ветив дека ќе си поминам убаво.
Сакаш да дојдеш со мене? 4 часа имам. Ќе поседиме малку и ќе си одиме. А може и одма да си одиме.
За тоВавреме биди ми мирна и послушна.

Гладиус:salut:

O o oooOoo oo Oo o
O O O O O O O O O
OoOoOoOoOoOoOoO

OO
O
И така ти викам јас.
Утре ќе одам на Таксират.
Да, и на Таксират ќе одам.
А ваљда и на Таксират.
И то.-ауф

Драга Кајгана,
ми го прифатија првиот труд некогаш напишан во мојата идна професија.Ај некој нека ми нацрта насмевка на лицето.
Без среќна еуфорија дури и кога ќе дојдам ... дома.
Сатори

Драга,

За нигде сум денеска... ненаспан, омалаксан, све ме боли. Капак на све, родителска за 1 саат. :офлеле: Држ среќа колку можеш и умееш драга... Нејсе, ќе преживеам ваљда. Добро е што дојде викенд, барем ќе одморам малце, не се издржуа у школо... Ма у ѓавола све, и школо и професори и досадниов ден и све. Е таке, ајде се читаме.

:salut:

драга
се уште не знаеме каде за Нова Година :nesum: дај некој предлог оти ќе се испотепаме.

Tи препорачувам во Бардовци,лудница ке биде:pos:мала шала

Него кајги.

Како си ми ти.Јас малку сум тажна ама се ке се реши.Се борам со чуства кои не можам да ги избришам така лесно:nesum:и којзнае кога ке успеам во оваа борба.Можеби никогаш:nesvest:
Инаку надвор времето е тапа,сакам да излезам а не можам.
Ај се надевам до вечер ке биде.

Одам да те читам.

Остани ми поздравена
:back:

Драга Кајгано :pipi: ...

Денес супер ми помина денот!!!

Сабајле автобусиве како од Господ порачани еден по друг ми стигнаа, си стигнав на факс на време! Wow, реткост! Score 1!

После успеав со лимит од 15 минути да го завршам проектот на кој добив и позитивна! :vozbud: Score 2!

После, во бифето, после не знам кој пат, келнерката успева на време да ми го донесе капучиното! YЕЕES! Score 3!

Ој, дознав дека освен 5те типови што се геј кај мене имало уште двајца! Океј, иако не би требало да ми пречи, чудно ми е што 7 души се геј :S ..... онака собрани во една група, као тоа така се погодило?

Немит везе, суперишка је све! А да, и запознав еден тип кој е на правен, човеков практично убеден дека некогаш сме се мувале (Абе ај!:vozbud:), толку тупеше со тоа што почнав да се нервирам, али сепак ја прифатив поканата за пијачка, си викам, oh what the hell? Ставено тегачењето на страна, делуваше онака фин .... but I'm not sure i wanna go out with him again (-__-) ...

A! Си ја видов и симпатијата! :back: .... Score 4! Срцулето скорна 9ка исто така! Али јас сум ипак бољи - вишак поена! :baeh: .Треба да го викнам на заедничко учење кај мене дома :icon_redf and soon too. Ај да не должам кајганице, поздрав до тебе и се допишуeме други пут!

Sweet K. :pipi:
многу успешен ден дарлинг :vozbud:вечерва сум на пари и ќе има буууууууууум :music3:

Ich liebe dich :pipi:
ајде поззз Кеј

Драга,
Со купив нов веш.:kesa::kesa::kesa::kesa:
Не ми се налути така?:kesa:

ПППППППППС::Хвд::Хвд::Хвд::pos2::pipi::nenene::back:

Синоќа се препив пиво на слава кај братучед ми, и денеска цел ден ме треси грипот свински :icon_lol:. Ги продадов боците сосе манометар, дури од Охрид човекот дојде да ги земи, првин се натегаше само едната му требала ова она, ама јас си останав цврсто на ставот или комплет или ништо, па попуштање на цена какво попуштање на цена мене не ми се брзаше да ги продадам, а него изгледа му се брзаше да купи па на крај се согласи со сите мои услови.

Симнувам игриче од Home page, ARMA се вика на Youtube добро изгледа па ќе видиме.....

K.

Денов турбо. Се напнав.
Знаеш како е да броиш минути за да стигнеш на време да направиш некоја работа? Посакувам да не знаеш :) Трчање наваму-натаму. Све баксуз, дури и во погрешен автобус се качив.
Одам вечерва на театар 'Госпоѓа Министерка'. Ај барем ке се смеам на тоа.
Мускулите укочени до даска.

Поздрав Кајгано, добар провод вечерва. :smir:

Изјавувам дека ми е исто толку гајле и за овците и за рибите, и за Арапите и за Румите, и за Исток и за Запад, и за Рим и за Картагина, и за Хеншир Тлесмани, и за вавилонските градини и за Галилеја и за Иби Батута, и за Нагиб Махфуз и за Албер Ками, и за Содома, и за Каиро и за Санкт Петербург, и за свети Јован и Јуда, и за ану*ите и за навлаките за пе*ис, и за девиците и за ку*вите, и за шизофреничарите, и за параноиците, и за Исламабад и за Абделвахаб,и за реката Хараб и за Тихи Океан, и за Аполинер и за Мутанаби, и за Нострадамус и за марабу Диоп.
Читав. Повеќепати. Штом ќе ја загубев почвата под нозете, тргнував накај полињата. Јас сум селанка. Само здивот на животот и мирисот на семињата можеа да ги отплеткаат моите замрсени конци...
...Само платеници и подлизурковци. Правев пауза секогаш кога некоја идеја ќе ме погодеше со својата вистинитост или кога некоја реченица ќе почнеше да ме задушува со мирната острина..
...Но, решив да пишувам исто така: слободно, без преправање, со бистра глава и растреперена ва*ина.

Патем, поскапена е струјата.
И парното исто.
Едино Ни преостанува мастурбација со ножињата..Nah..it sounds too emo..

Кајгано сори пак што ти пишувам али морам да ти се пофалаам :pipi:
Имам ново внуче :vozbud::vozbud::vozbud: аааа хепи сум...:back: те сакам лејдиии :pipi:

Кајганче!
Петок е, јас ќе учам.Нема шетање веќе за мене, бар не до Нова Година, до 29ти полагам.Посакувам да не учев, туку да бев на некое друго место.И можев да бидам,али ај.Ќе биде некогаш, во иднина.
Ч.

После напорната недела, од полагањата конечно ке се одморам и ке уживам :wink:
Ми се јаде нешто убаво..... ама тоа го нема!
Задоволна сум од мојот труд и се надевам дека ке ги положам колоквиумите!
Ми се пие кафе и тоа МНОГУ!!!
Ке легнам малку...мозе ке ми помине желбата или ке чекам некој да ми направи, затоа што јас денес не се замарам ама со ништо........

ПОЗЗЗ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom