Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Заслуженo ги покакавме Ботовиве !!!

Forza MILAN

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Реков пенал ќе напрај матераци. :)

Ај честита нека ни е победата. Толку добра игра против интер одамна немам видено и баш сум задоволен од тоа како изиграја сите играчи а посебно од Фламини, Ибра и Робињо.
Незнам што му требаше на абате да се враќа кога веќе имаше еден жолт картон. Поарно да лежеше на земја кога го турна пандев отколку да стани и да му се врати. Како и да е супер резултат и опет ПРВИ со 6 бода пред комшивките!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
некој од комшикиве на почетокот извади пост каков ке биде скорот Ибра -Матераци па да ви кажам драги комшики скорот е 1 гол за ИБра,еден пенал на МАТЕР аци и едно мајагери у ЏИГЕР од Ибра,а на нашево пиперкариште да му ебам се по список ... аки Аботот се покажа како 17 годишен во случајот место да се врти на терен од ударот тој отиде да се тепа со Жолт картон ...:kesa:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Судијата се изглупира максимално или давај црвен и на Пандев или опомена, не можи црвен да добие само Абате.

Абате иначе се знаеше дека ќе еби нешто и тренерот знаеше, ама секунди беа во прашање. По глупа реакција значи не можеше да има, му отвори врата на судијата да му помогни на Интер.

Иначе најголемиот ќеф ми го напрај Матераци, чоеко ем го еба натпреварот, ем в болница заврши. :vozbud: Ибрахимович многу убо го познава шо лајно е и зато му го разкажа со Брус Ли филмот.

За ова позитивна серија на Милан покрај Ибрахимович најзаслужен е Алегри има осет со кои играчи да стартува. И Роналдињо и Пирло ги изостави. Замислете си го лани Милан без Пирло, Роналдињо и Пато.

P

PewDiePie

Гостин
Матер да му Е. на тој матерот каква услуга ни направи хаха уште Ибра го отера во болница,кај и онака немаат играчи еден тим да склопат уште Оби и матераци им се повредија хахахаха

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Идеално дерби, поубаво да замислев немаше да се деси.
Им го начука нивниот....за да им го начука нивниот бељата им ја напраи кловнот што си го рачунаат за некоја икона.
Kaкво ништо од клуб се боже господее :icon_lol:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
некој од комшикиве на почетокот извади пост каков ке биде скорот Ибра -Матераци па да ви кажам драги комшики скорот е 1 гол за ИБра,еден пенал на МАТЕР аци и едно мајагери у ЏИГЕР од Ибра,а на нашево пиперкариште да му ебам се по список ... аки Аботот се покажа како 17 годишен во случајот место да се врти на терен од ударот тој отиде да се тепа со Жолт картон ...:kesa:
Му се простува :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Колку сум го пцуел гомното зелено АБАТЕ! ШТО К** МУ ТРЕБАШЕ ТОА???
Да ни шибнеа гол ,ќе го замразев ко никој до сеа !

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
После подолго време Милан игра како шампионски тим. Ибра беше преморен на крајот, тој пробивот на Антонини по левата страна можеше многу лесно да заврши со гол, но Ибрахимович не се ни потруди да влезе во 16. И Фламини наликува на неуморниот играч од Арсенал.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Судијата се изглупира максимално или давај црвен и на Пандев или опомена, не можи црвен да добие само Абате.

Абате иначе се знаеше дека ќе еби нешто и тренерот знаеше, ама секунди беа во прашање. По глупа реакција значи не можеше да има, му отвори врата на судијата да му помогни на Интер.

Иначе најголемиот ќеф ми го напрај Матераци, чоеко ем го еба натпреварот, ем в болница заврши. :vozbud: Ибрахимович многу убо го познава шо лајно е и зато му го разкажа со Брус Ли филмот.

За ова позитивна серија на Милан покрај Ибрахимович најзаслужен е Алегри има осет со кои играчи да стартува. И Роналдињо и Пирло ги изостави. Замислете си го лани Милан без Пирло, Роналдињо и Пато.
Кога му пишав на Сасуке дека пирло треба да почне од клупа ми кажуваше приказни, сум рекол и пак ке речам Алегри ја најде играта последните четири,Наполи,Бари,Палермо,Интер,Амбро И фламини се многу покорисни и побрзи него Пирло а истото важи за Сидорф вс Динјо.како што кажуваа пре би Динјо него Сидорф.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom