Му се простуванекој од комшикиве на почетокот извади пост каков ке биде скорот Ибра -Матераци па да ви кажам драги комшики скорот е 1 гол за ИБра,еден пенал на МАТЕР аци и едно мајагери у ЏИГЕР од Ибра,а на нашево пиперкариште да му ебам се по список ... аки Аботот се покажа како 17 годишен во случајот место да се врти на терен од ударот тој отиде да се тепа со Жолт картон ...:kesa:
Пиво имаш за успешната прогноза другар:helou:Aко игра матераци, добиваме најмалку 1 пенал
И ти друже имаш пиво за честитката, очајни бевтеЧестито победа и титула! (ако не ви ја земе некој друг )
Кога му пишав на Сасуке дека пирло треба да почне од клупа ми кажуваше приказни, сум рекол и пак ке речам Алегри ја најде играта последните четири,Наполи,Бари,Палермо,Интер,Амбро И фламини се многу покорисни и побрзи него Пирло а истото важи за Сидорф вс Динјо.како што кажуваа пре би Динјо него Сидорф.Судијата се изглупира максимално или давај црвен и на Пандев или опомена, не можи црвен да добие само Абате.
Абате иначе се знаеше дека ќе еби нешто и тренерот знаеше, ама секунди беа во прашање. По глупа реакција значи не можеше да има, му отвори врата на судијата да му помогни на Интер.
Иначе најголемиот ќеф ми го напрај Матераци, чоеко ем го еба натпреварот, ем в болница заврши. Ибрахимович многу убо го познава шо лајно е и зато му го разкажа со Брус Ли филмот.
За ова позитивна серија на Милан покрај Ибрахимович најзаслужен е Алегри има осет со кои играчи да стартува. И Роналдињо и Пирло ги изостави. Замислете си го лани Милан без Пирло, Роналдињо и Пато.