Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.707
Поени од реакции
49.024
^ неизводливо, тој на Каљари председателот и Галијани ја спукаа летово многу ради Алегри, Милан го бараше и тој Лазари, а овој кажа следно ’’Да ми нуди 100 милиони нема да го дадам’’ :icon_lol:

Инзаги ќе ја игра наредната сезона, што значи дека не може да се бара трајно решене, само привремено може да се донесе а тоа е или Палоски да се врати , или евентално Бензема на позајмица да дојде, па да си се врати нешто како со Мансини лани кога се усреќивме :icon_lol:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
^ неизводливо, тој на Каљари председателот и Галијани ја спукаа летово многу ради Алегри, Милан го бараше и тој Лазари, а овој кажа следно ’’Да ми нуди 100 милиони нема да го дадам’’ :icon_lol:

Инзаги ќе ја игра наредната сезона, што значи дека не може да се бара трајно решене, само привремено може да се донесе а тоа е или Палоски да се врати , или евентално Бензема на позајмица да дојде, па да си се врати нешто како со Мансини лани кога се усреќивме :icon_lol:

Друже,кај ти текна ова последното,свака ти част...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170

Друже,кај ти текна ова последното,свака ти част...

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Колку го мразам овој Матри.... Ме иритира овој играч .
иначе момци шо праиме со екипа за мал фудбал за турнирот што ќе биде меѓу кајганџии...има некој заинтересиран или само ПЕС и Фифа играте ?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Повикани : Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Повредени : Oddo,... Inzaghi, Oduamadi, Pato.
Неповикани : Montelongo, Onyewu, Strasser.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Повикани : Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Abate, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Повредени : Oddo,... Inzaghi, Oduamadi, Pato.
Неповикани : Montelongo, Onyewu, Strasser.
Ох господе, зошто се опорави бонера??? :tapp:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Не ни треба бе напаѓач на зима, здрав Ибра и тоа е тоа, Пато ќе се врати, туе е и Робиња, а ако ептен дојде криза тогаш зошто да не се проба некој младинец? што е Палоски подобар... и Сидорф вака почесто да распалува и немамо гајле =)))

willy wonka willy wonka e' il re del cioccolato,
willy wonka willy wonka e' l'uomo piu' acclamato...

Кралот на чоколадото, ахахаххаха звер коментатор :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не ни треба бе напаѓач на зима, здрав Ибра и тоа е тоа, Пато ќе се врати, туе е и Робиња, а ако ептен дојде криза тогаш зошто да не се проба некој младинец? што е Палоски подобар... и Сидорф вака почесто да распалува и немамо гајле =)))

willy wonka willy wonka e' il re del cioccolato,
willy wonka willy wonka e' l'uomo piu' acclamato...

Кралот на чоколадото, ахахаххаха звер коментатор :D
хахахаха земен коментатор.
Дињо си лежи на трева на 0:32 :)

--- надополнето ---

Галијани: Ако победиме недела, ќе бидеме шампиони!

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ох господе, зошто се опорави бонера??? :tapp:
лелее:nesvest: што му требеше:pos:, човеков е природно централен дефанзивец, ние го играме десен бек, а човеков да ти играл најубо како лев бек :pos2:, е ај сеа види ти..

Дињо си лежи на трева на 0:32 :)
хаха легач

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
лелее:nesvest: што му требеше:pos:, човеков е природно централен дефанзивец, ние го играме десен бек, а човеков да ти играл најубо како лев бек :pos2:, е ај сеа види ти..
То се вика играч без позиција

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе суртуци, утре нешто да не знаете кај се собираат фановите на Милан, кафиќ некој? Скопје, разбира се.

[Цитирај ме, се палам на нотификации.]

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абе суртуци, утре нешто да не знаете кај се собираат фановите на Милан, кафиќ некој? Скопје, разбира се.

[Цитирај ме, се палам на нотификации.]
НЕДЕЛА 20:30 ГОЛЕМ СОБИР НА НАВИВАЧИТЕ НА МИЛАН,ПО ПОВОД ДЕРБИТО СО НАШИТЕ КОМШИИ :))) !!! КАФЕ ESSPRESO - БУЊАКОВЕЦ( ВЕДНАШ ДО СЕНДВИЧАРАТА ВИЛИ ) или КАРШИ ГРАДЕЖЕН ФАКУЛТЕТ !!! НАПРЕД МИЛАН !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom